TIFF 2011: Start pentru inscrierile la atelierul de film Let's Go Digital!

Tinerii cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani se pot inscrie la editia din acest an a atelierului de film Let's Go Digital! pana in 13 mai.

 

Atelierul, sustinut de Ministerul Educatiei, se adreseaza tinerilor de 14 pana la 18 ani, pasionati de film, fotografie si editare video. "Timp de 10 zile participantii la proiect vor lua contact cu lumea filmului din interior, parcurgand intensiv toate etapele realizarii unui film: scrierea scenariului, filmare, editare. Vor avea acces la aparatura profesionala, fiind indrumati de profesionisti din cinematografia romana. Nu in ultimul rand, tinerii se vor putea bucura de toate evenimentele festivalului si vor avea ocazia de a intra in contact cu diferite personalitati din industria cinematografica", anunta organizatorii atelierului.

 

Cei 15 tineri care vor fi selectati vor lucra in echipe de cate 3, astfel incat pana la sfarsitul programului vor fi realizate 5 filme de scurt-metraj. Cel mai bun dintre ele va fi prezentat la Gala de inchidere a TIFF 2011.

 

Regulamentul de participare si inscriere sunt disponibile pe tiff.ro/regulament/18.

 

TIFF are loc in acest an ijn perioada 3-12 iunie.

Comentarii Facebook