Miercuri 24 Aprilie

Teo Trandafir se intoarce din toamna la catedra

Vedeta Tv, Teo Trandafir, se va intoarce din toamna la catedra, la Scoala de Televiziune si Film, unde preda Divertisment.

 

Teo s-a interesat de studentii ei imediat ce a sosit in tara, dupa tratamentul urmat timp de mai multe luni in Austria. "In tot acest timp, am tinut legatura cu Teo Trandafir. Este foarte atasata de cursantii ei si, in primele telefoane pe care le-a dat cind s-a intors in tara, s-a interesat ce fac "copiii ei". Pentru ca nu a reusit sa ii mai vada pana acum, am stabilit, de comun acord, o intalnire, macar sa isi ia la revedere de la seria care tocmai a absolvit", a declarat Vald Ionescu, unul dintre fondatorii scolii, pentru revistavip.net.

 

El sustine ca vedeta este asteptata din toamna la catedra. "Din discutiile pe care le-am tot purtat cu ea am retinut faptul ca se simte bine, este fericita ca s-a intors in tara. Noi o asteptam din toamna. Locul sau nu poate fi substituit de nimeni, pentru ca Teo Trandafir este insusi spiritul acestei scoli", a mai spus Vlad Ionescu.

 

Teo Trandafir a fost internata la inceputul anului mai bine de trei luni la Clinica AKH din Viena, unde a fost tratata de pancreatita acuta necrozata, timp in care a suferit doua interventii chirurgicale si trei laparoscopice.

Comentarii Facebook