Miercuri 24 Aprilie

Teo Trandafir dezvăluie câteva detalii despre noua sa emisiune


Teo Trandafir va reveni din această toamnă pe micile ecrane cu un nou format de emisiune, la postul de televiziune Kanal D.

Prezentatoarea TV a vrut să le dea fanilor câteva detalii despre primele decizii luate în legătură cu noua sa emisiune.

Când o să începem emisiunea, o să vă povestesc lucruri pe care aţi vrea să le ştiţi, petrecute în culise, şi pe care nu le putem împărtăşi altminteri.

O să încerc (să vedem dacă n-o să deranjeze pe cei invitaţi) să facem poze sau chiar filmuleţe, pe care să le depozităm aici, să le avem pentru vremuri grele. Nu de altă, dar…

Mă lămurisem cu ani în urmă că meseria de vedetă nu prea apare în nomenclator. Muncitorul, prelucrătorul prin aşchiere, machiorul, electricianul, ei sunt oameni cărora nu poţi să le iei meseria din mână, că n-ai cum. Ei vor munci no matter what, oriunde, pentru bucata lor cinstită de pâine. La vedete e mai complicat, ai o plajă restransă de locuri unde să te poţi manifestă. Plus că, serios, azi eşti, mâine nu eşti, lucru care nu se poate întâmpla dacă eşti microfonist sau sunetist sau macaragiu sau inginer sau treaba ta ce eşti. De-aia cred eu că nu e rău să savurăm fiecare zi frumoasă care va veni, să ne bucurăm de ea, că văzurăm suficient cum e fără şi, credeţi-mă, moale nu-i.

Eu aşa mă gândeam, să încercăm să facem împreună o colecţie de poze şi filmuleţe, la care să ne mai uităm din când în când, când ni s-o face dor de noile începuturi! Şampanie s-avem, că urarea, iat-o: “pentru noile începuturi!””, a scris Teo pe blogul său.

Comentarii Facebook