Miercuri 24 Aprilie

Teatru la Gilau! Trupa G. Thalia deschide stagiunea cu spectacolul "Doctor fara voie" de Molier


Trupa G. Thalia pune in scena, duminica, 8 mai, de la orele 19.00, la Casa de Cultura "Dumitru Sopon" din Gilau spectacolul "Doctor fara voie" de Moliere.

Evenimentul teatral este sustinut de actorii amatori ai trupei de teatru "G. Thalia" din cadrul Casei de Cultura "Dumitru Sopon" din Gilau, printre putinele trupe de teatru comunale din Romania.

"Trupa a fost infiintata in februarie 2010 si pana acum am participat la Festivalul International de Satira si Umor "Constantin Tanase" de la Vaslui, unde am luat locul 3 la sectiunea de interpretare. Acum avem premiera 'Doctor fara voie' si pe scena vor urca tinerii din comuna: elevi, studenti, dar si angajati la diferite firme din comuna", a declarat pentru Stiri de Cluj directorul Casei de Cultura "Dumitru Sopon" din Gilau, Marcela Vele.

Membrii trupei de teatru fac parte si din ansamblul Cununa Apusenilor si au fost selectati pentru a juca si in spectacole de teatru.

"Avem sustinerea primariei care ne si finanteaza activitatea. Deschidem stagiunea cu acest spectacol, pe care il vom juca si la festivalurile la care vom fi invitati sa participamin 2011, la Botosani si Sibiu", a mai spus Marcela Vele.

Intrarea la spectacolul de teatru de duminica, 8 mai, de la Casa de Cultura "Dumitru Sopon" din Gilau este libera.

Comentarii Facebook