Se redeschide Cinema Victoria! Vezi ce film ruleaza


Cinematograful Victoria se redeschide, vineri, 6 mai, de la ora 19.00, cu vizionarea in premiera a filmului "Ursul", in regia lui Dan Chisu. In sala vor fi prezenti regizorul si actrita Magda Catone.

Filmul va rula zilnic pana joi, 12 mai, iar pretul biletelor este de 8 lei, respectiv 5 lei pentru elevi si studenti.

Cinematograful Victoria este administrat de Asociatia Victoria Film  (str. Sindicatelor nr. 9-11) formata din organizatorii celor doua mari festivaluri de film din Cluj-Napoca, Festivalul International de Film Transilvania (TIFF) si Festivalul International al Filmului de Comedie "Comedy Cluj".

"Ursul este un road-movie plasat in Romania anilor'90. Noul director al Circului de Stat incearca sa rezolve problemele financiare ale institutiei prin vanzarea singurului urs – batran si pe moarte - unui vanator german. Insa, manati de pasiunea pentru meserie si de dragostea pentru urs, artistii circului se impotrivesc directorului si il urmaresc pe acesta pana in locul unde urma sa aiba loc tranzactia", precizeaza organizatorii.

Din distributia filmului fac parte actori romani de renume precum Serban Pavlu, Mihai Constantin, Magda Catone, Cosmin Selesi, Claudiu Bleont si Gabriel Spahiu.

Comentarii Facebook