Teatru de păpuși și tombolă cu premii la Iulius Mall de ”Ziua Copilului”(P)


Cu ocazia ”Zilei Copilului”, Iulius Mall a precgtit o serie de evenimente pentru cei mici. Spectacole artistice, jocuri creative, teatru de păpuşi şi tombolă cu premii sunt surprizele pe care îndrăgita destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber le dedică năzdrăvanilor.

Miercuri, 29 mai 2013, de la ora 9.30, parterul Iulius Mall Cluj se transformă în scena unui spectacol plin de culoare şi voie bună. „Primăvara copiilor” este un eveniment organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Consiliul Judeţean Cluj, ajuns la a IX-a ediţie. Peste 260 de preşcolari vor încânta publicul cu talentele lor, în Gala Laureaţilor. Prichindeii vor prezenta momente de muzică populară sau uşoară, dans, interpretare instrumentală şi arte plastice.

Copiii au liber la distracţie de 1 iunie, de la ora 11.00, ştrengarii vor fi mici vedete în cadrul spectacolului „Copilărie ... ce frumoasă eşti!”, organizat de Palatul Copiilor Cluj. Un mix de ritmuri, coregrafii şi voci extraordinare va oferi zâmbete tuturor clienţilor Iulius Mall. „Ziua Copilului” continuă cu ateliere de creaţie, care se vor desfăşura în intervalul orar 12.00 – 16.00, în zona scenei de la intrarea principală. Copiii vor picta zmee şi vor modela figurine din plastilină comestibilă, distrându-se alături de prieteni. De la ora 14.00, prichindeii sunt invitaţi la teatru de păpuşi, la intrarea principală Iulius Mall, unde se vor întâlni cu personajele din povestea „Scufiţa Roşie”.

Momentele de bucurie continuă pentru cei mici cu o petrecere ce va dura trei zile, organizată la Totto Space KidsLand. În perioada 31 mai – 2 iunie, copii se vor distra ascultând cântecele lor preferate, participând la jocuri educative şi dansând pe ritmuri antrenante. Totto a pregătit cadouri pentru toţi copiii, iar cei mai norocoşi dintre ei vor fi premiaţi, prin tragere la sorţi, cu o consolă Xbox, o petrecere organizată la KidsLand şi un abonament la piscina Happy Kids Swim.

Comentarii Facebook