Duminica 29 Ianuarie

Târg de cadouri și evenimente speciale de Valentine's Day la Iulius Mall Cluj (P)


Iulius Mall Cluj sărbătoreşte iubirea în această săptămână printr-un târg de cadouri, un eveniment multicultural şi numeroase premii oferite din inimă.

Clienţii vor găsi cadoul perfect pentru jumătatea lor, iar pasiunea pentru shopping le va fi răsplătită cu surprize romantice.

De miercuri până duminică, în perioada 11 – 15 februarie 2015, la parterul Iulius Mall Cluj se va desfăşura Târgul Happy Valentine`s Day. Expozanţii îi aşteaptă pe clujeni şi nu numai cu nenumărate dovezi de dragoste, ideale pentru a-i surprinde pe cei dragi lor. Peste 40 de participanţi vor prezenta sugestii de cadouri pentru orice gusturi: decoraţiuni, bijuterii, cosmetice, dulciuri şi multe altele.

Vineri, în aşteptarea Zilei Îndrăgostiţilor, cei care vor să aibă parte de o întâlnire inedită îşi pot invita persoana dragă într-o incursiune în jurul lumii. De la ora 17.00, Iulius Mall se va transforma în „Global Village”. Evenimentul marca AIESEC reuneşte 15 studenţi internaţionali, din Brazilia, Egipt, Australia, Ucraina, China, Taiwan, Malaysia, Polonia, Portugalia, Mexic și Canada, care vor promova diversitatea culturală. Publicul va descoperi mâncărurile tradiţionale, dansurile specifice, obiceiurile caracteristice şi curiozităţi privind modul lor de viaţă.

În plus, clienţii Iulius Mall Cluj sunt invitaţi la „Love Ride”. Până pe 14 februarie, cei care au făcut cumpărături în valoare de minimum 100 de lei se pot înscrie în cursa dragostei. Zilnic, între orele 17.00 şi 20.00, participanţii vor pedala timp de 30 de minute şi vor fi premiaţi în funcţie de numărul kilometrilor pe bicicletă.

Cei care parcurg 5 km vor primi un voucher de cumpărături în valoare de 30 de lei, pentru 10 km răsplata este un voucher de cumpărături în valoare de 50 lei, cei care rezistă 15 km vor câştiga un abonament pentru o lună la World Class, în timp ce îndrăgostiţii care rămân pe bicicletă mai mult de 25 km vor fi premiaţi cu un voucher ECCO în valoare de 300 lei.

De Ziua Îndrăgostiţilor, primii zece concurenţi, care au pedalat pe cele mai mari distanţe în perioada de desfăşurare a campaniei, vor fi premiaţi cu un week-end romantic la SunGarden Golf & SPA Resort, alături de jumătatea lor.

Înscrierile se pot face la Centrul Info Iulius Mall Cluj, în limita locurilor disponibile.

Comentarii Facebook