Vineri 21 Ianuarie

Târg de cadouri și concerte de colinde la Iulius Mall Cluj (P)Cele mai frumoase evenimente de sezon vor completa periplul prin magazinele din Iulius Mall al clujenilor aflaţi în căutarea darurilor de Crăciun. Târg de cadouri, spectacole dedicate sărbătorilor de iarnă şi numeroase premii sunt propunerile pentru următoarele zile petrecute la shopping.

Miercuri, 17 decembrie 2014, de la ora 18.00, talentaţii copii ai clubului Macarena îi vor demonstra Moşului că merită cadourile mult visate. Prichindeii îi vor încânta pe cei prezenţi cu un spectacol de muzică şi dans cu tematică de iarnă.

De joi până duminică, în perioada 18 – 21 decembrie, pentru cei care încă mai caută darurile perfecte pentru apropiaţi se desfăşoară Târgul de cadouri şi decoraţiuni „Christmas Days”. La intrarea principală în Iulius Mall, spiriduşii Moşului vor aduna cele mai frumoase sugestii de cadouri: jucării şi articole pentru copiii de toate vârstele, dulciuri delicioase şi bunătăţi culinare, decoraţiuni deosebite, bijuterii şi alte articole cu dichis. Astfel, clienţii Iulius Mall se vor asigura că simpaticul bătrânel va pune în tolba sa tot ceea ce îşi doresc persoanele dragi.

Joi, de la ora 20.30, elevii Rock Academy îşi dau întâlnire pe scena din Iulius Mall Cluj, pentru a impresiona publicul cu un moment artistic care înglobează ceea ce au deprins într-un an de studiu. „Christmas Rock” este un eveniment dedicat sărbătorilor de iarnă şi include 18 hituri interpretate de „rockeri” cu vârste între 7 şi 16 ani.

Vineri, de la ora 17.00, clujenii vor avea prilejul să asculte colinde tradiţionale la Iulius Mall. Artişti din cadrul Asociaţiei „Produs de Cluj” vor cânta frumoasele melodii de iarnă româneşti, care au fost transmise de generaţii întregi. Sâmbătă va fi o nouă zi în care colindele vor răsuna în Iulius Mall Cluj. De la ora 18.00, Lili Bunnell va oferi clienţilor un concert cu muzică de sezon.
Şi în acest an, Moşul de la Iulius Mall Cluj este foarte darnic şi îi invită pe clienţi să „Retrăiască un Crăciun de Poveste”. Cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei din magazinele preferate, până pe 24 decembrie, au şansa să fie răsplătiţi cu premii fabuloase.

Duminică, 21 decembrie, ajutoarele lui Moş Crăciun vor desemna primii câştigători ai tombolei, prin tragere la sorţi. Doi clienţi norocoşi vor fi trimişi în vacanţă la ski, pe pârtiile Puy Saint Vincent din Franţa, alături de perechea lor.

În urma extragerii vor fi anunţaţi şi câştigătorul unui voucher de cumpărături în valoare de 1.000 de euro la magazinul Lovely by M şi alţi cinci clienţi care vor fi premiaţi cu câte un iPad Mini. Cele mai mari cadouri vor fi oferite în Ajunul Crăciunului, atunci când vor fi extraşi câştigătorul unei cabane din lemn la cheie şi cel al unui autoturism Mercedes GLK.

Comentarii Facebook