Superba Mădălina Ghenea, apariție incendiară pe plajele din Sardinia - FOTO


Mădălina Ghenea și-a făcut apariția pe o plajă din Sardinia și a întors toate privirile. 

Mădălina Ghenea locuiește de ani buni în Italia, iar fetița ei, Charlotte, locuiește cu ea, în Milano. Recent însă, românca de 31 de ani a impresionat pe plajele din Sardinia.

Îmbrăcată într-un costum de baie format din două piese, vedeta a atras toate privirile, scriu site-urile mondene.

Supranumită ”Sofia Loren a zilelor noastre”, vedeta a vorbit recent despre problemele cu care se confruntă modelele: ”Este foarte dificil. E nevoie de sacrificii foarte mari (...) Eu m-am simţit folosită ca model în anumite momente. Când am plecat de acasă, am plecat cu un vis şi un plan şi am primit un sfat: să fiu un exemplu. Lumea modei are multe probleme: bulimie, anorexie, droguri”.

Nu le-am trăit pe pielea mea, dar le-am văzut. Le-am luat ca pe o lecţie de viaţă. Ţin să spun pentru toate fetele care visează să ajungă modele: perfecţiunea nu există", a spus Mădălina.

Vedeta a explicat și de ce este singură: ”Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură decât în ​​compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre asta. Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați”.

Foto: Profimedia

Comentarii Facebook