SUPER petrecere RETRO la Sala Polivalentă. VIDEO cu cele mai TARI momente

 

O super petrecere a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă la Sala Polivalentă din Cluj, epicentrul concertelor din oraș. 

 

Concertele vedetelor din anii 90 trebuiau să înceapă la ora 21.00, dar s-a întârziat circa o oră. Cert este că Sala Polivalentă a fost mai plină decât la Eros Ramazzotti sau Lord of the Dance. Au venit tineri, dar și ”adolescenții” anilor 90, astfel că întârzierea a fost de bun augur și a stârnit mai mult atmosfera. Calitatea artiștilor care au urcat pe scenă a fost de primă mână. S-a văzut de la început că vorbim despre nume cântă de 20 de ani. 

 

Primii au incins atmosfera cei de la Down Low, a urcat apoi pe scenă formația La Bouche, artistul Lou Bega și Bomfunk MC's.

 

Calitatea sunetului a fost excelentă și jocurile de lumini la fel. La Bouche a avut și efecte pirotehnice, spre deliciul publicului. Artista a avut, însă, și parte de probleme. Sunetul și curentul electric la pupitrul DJ -ului au căzut de 2 ori, dar solista nu s-a panicat și a făcut din problemele apărute un moment special, fiind aplaudată. Vezi AICI detalii.

 

Un minus al evenimentului a fost încercarea organizatorilor de a lungi concertul. Lou Bega a intrat pe scenă aproape la 2.00 dimineața, când publicul nu mai avea energie. Multă lume a început să plece, iar după ora 3.00 lucrurile au stat și mai rău. Probabil, dacă totul era concentrat în 4 ore de spectacol, atmosfera ar fi fost mai vie. 

 

În ciuda acestor minore sincope, s-a încercat un eveniment maraton și organizatorii au dat lovitura. Modul în care a fost montată scena și faptul că artiștii au putut ajunge în mijlocul mulțimii a fost un alt mare plus. 

 

În privința băuturilor, au fost mici probleme la cumpărarea jetoanelor de plată, în special înainte de concert, cînd s-au format cozi. În timpul show -ului, lucrurile s-au rezolvat și se puteau schimba bani foarte ușor.

 

Retro Party este la cea de-a doua ediție. În 2014 au fost în Sala Polivalentă circa 7.000 de persoane, iar acum s-a ajuns la 8.300 - 8.500.



Comentarii Facebook