Două RECORDURI la Retro Party 2015, de la Sala Polivalentă - Galerie FOTO

 

La Retro Party 2015, de la Sala Polivalentă, s-au doborât două recorduri, de public și de lumini.

 

8300 de oameni au participat, vineri seara, la „We Love Retro” – cel mai mare Retro Party Live al anului în România. A șaptea ediție Transylvania Music Event a adus la Cluj, pentru prima oară în Transilvania, artiștii care au definit muzica anilor ’90. Generația celor de 25-35 de ani a avut ocazia să își reamintească de vremea primelor discoteci, a casetofoanelor cu luminițe și a petrecerilor cu colegii de școală.

 

Am stabilit si un al doilea record, 160 de lumini in jurul scenei pe care au urcat artistii. Ne-am alaturat proiectului Plus Music Camp International prin care se doreste construirea unui after-school de muzica la Pata Rât.

 

În acest context, în ziua celui mai mare retro party din România al anului, We Love Retro, am organizat un fundraising, unde atât participanții la eveniment, cât și companiile clujene au fost invitate să sprijine demersul Music Camp Internaţional. Spectacolul a fost extraordinar, 5 ore de show si de lumini, lumea incantata”, precizează organizatorii.

 

Ca la orice eveniment au ramas oameni cu tokens. Maine, luni, intre 10:00 si 17:00 vom face a doua tura de refund la tokens la Casa de Cultura a Studentilor.

 

Vezi AICI imagini VIDEO.

 

Foto: Dragos Birtoiu, Vlad Cupsa si David Vizaknai

Comentarii Facebook