Super ofertă in Egipt cu zbor din Cluj! Mergi la scufundări in Sharm El Sheikh, cu prețuri de la 279 euro+taxe (P)

 

Daca ati visat sa mergeti in Egipt, sa vedeti piramidele sau sa faceti scufundari in minunata Mare Rosie, acum aveti cea mai buna ocazie sa va indepliniti visul. Zburati direct din Cluj, la preturi extrem de atractive, ce incep de la 279 euro+Taxe, la trei stele cu demipensiune sau 339 euro/persoana+taxe la cinci stele cu all inclusive.

 

Oferta speciala pentru Sharm El Sheikh a fost lansata de agentia Kartago Tours si este valabila pentru cursele din 8, 15 si 22 octombrie 2014.

 

La temperaturile de 30 de grade pe care le veti gasi in octombrie in Egipt, scufundarile vor fi una dintre atractiile principale ale destinatiei. 

 

Chiar daca nu ati mai facut niciodata scufundari, va veti da foarte repede seama ca viata subacvatica este o parte importanta a atractiilor oferite de Sharm El Sheikh. Veti gasi o multitudine de optiuni in materie de echipamente de scufundari de buna calitate, excursii cu barca si scoli de scafandri acreditate. Aici exista peste 250 de recife de corali, si se estimeaza ca in zona se gasesc peste 1000 de specii de pesti.

 

Iar daca sunteti implicati intr-o relatie romantica, poate va hotarati si sa o oficializati asa cum a facut-o un cuplu de romani. Tanara studenta la Cluj a fost ceruta de sotie pe fundul Marii Rosii si sigur nu va uita niciodata momentul. Asa daca aveti curaj, acum e momentul sa il demonstrati! :)

 

Romani romantici in Egipt. Studenta din Cluj ceruta de sotie pe fundul marii 

 

 

Oferta Kartago Tours sta sub sloganul "Nu-i lasa pe altii sa ajunga inaintea ta!" :

 

Preturi de la:

279 EUR / adult + taxe 3* HB

339 EUR / adult + taxe 5* ALL

Detalii despre oferta gasiti AICI

Comentarii Facebook