Români romantici în Egipt. Studentă din Cluj cerută de soție pe fundul mării - FOTO

 

 

O studentă la master din Cluj a fost surprinsă de iubitul ei și cerută în căsătorie pe fundul mării în Egipt. 

 

Alexandra Rusu a trăit surpriza vieții ei într-o vacanță ce se anunța specială, dar care a devenit de neuitat. Iubitul ei, Cristi Jula, a plănuit încă de la plecarea din țară să facă marea propunere și a cumpărat un inel cu adevărat special.

 

Cei doi și-au plănuit excursia în Egipt împreună. ”M-a intrebat unde vreau să mă duc și am ales Egiptul”, ne-a spus Alexandra.

 

 

Tânăra a povestit că iubitul ei știa că își dorește o cerere în căsătorie specială, dar că ce s-a întâmplat în Egipt a fost peste așteptări. ”Fără să bănuiesc nimic a plănuit o excursie la scufundări. Cu ajutorul complicilor Feri Deak (ghidul Kartago din Egipt) și scafandrul șef, Cristi a plănuit ca, în timp ce mă scufund, să ne oprim pe fundul mări și să mă ceară acolo de soție. 

 

Am avut cea mai mare surpriză din viața mea, când am văzut ca iubitul meu îngenunchează acolo, pe fundul mării. Am rămas mască și de emoții am început să plâng. Si am început de fericire să gesticulez din mâini foarte tare și să fac semn că accept.

 

Am iesit la suprafață și toți ceilalți de pe vapor au început să aplaude și să ne zice felicitări”, a relatat Alexandra.

 

Foto: Ghidul Feri Deak de la Kartago, alături de cei doi turiști

 

Cei doi au fost în excursie în Hurghada, Egipt. cu Agenția Kartago, zborul fiind din Cluj-Napoca. Au revenit acasă miercuri și încă toate senzațiile sunt foarte vii. Cunoscuții lor i-au felicitat, iar modul în care Cristi și-a cerut iubita în căsătorie este apreciat de toată lumea.

 

Alexandra Rusu studiază și muncește la Cluj-Napoca, iar Cristi este jurist la Zalău. În următoarea perioadă și el plănuiește să se mute la Cluj.  

Comentarii Facebook