Succes la prima ediţie Cluj Blues Fest - FOTO

 

Prima ediție a Cluj Blues Fest, primul Festival de blues din istoria Clujului, a fost un succes. 

 

Aproape 500 de persoane au participat în weekendul trecut la Cluj Blues Fest, eveniment care a avut loc la Sala Reduta a Muzeului Etnografic al Transilvaniei.

 

Au participat formaţiile Ales Muşat Band (Bistriţa), Rareş Totu Midnigt Sun (România), Vasko The Patch and Poduene Blues Band (Bulgaria), Straight from the Bottle (Cluj-Napoca), Borsodi Blue Trio (Ungaria).

 

In ambele seri de blues sala Reduta a fost plină de iubitori ai acestui gen muzical!

 

A fost un real succes si ca organizatori ne declarăm mulţumiţi. Sala a fost plină şi atmosfera una de calitate ca şi muzică interpretată de formaţiile invitate. Mulţumesc tuturor celor care au făcut posibil această primă ediţie a festivalului. Începem lucrul pentru ediţia a doua”, a declarat Tiberiu Fărcaş, organizatorul Cluj Blues Fest.

 

Ne-am simţit excelent la Cluj. Demult am dorit să cântăm în capital Transilvaniei. A fost un concert foarte reuşit”, a spus şi Borsodi Laszlo, liderul trupei Borsodi Blue Trio.

 

Demult nu am mai cântat în faţa unei săli aşa frumoase. A fost un show pe cinste. Vom reveni oricând cu plăcere la Cluj”, a spus şi bulgarul Vasko the Patch.

 

Festivalul a fost organizat de clujulcultural.ro în parteneriat cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei.

 

Sponsor principal a fost Fundaţia Transilvania Leaderes. Sponsori au fost compania Farmec şi Ursus.

Comentarii Facebook