Ștrandurile Clujului, arhipline în cea mai călduroasă sâmbătă a anului. Fetele frumoase nu au stat acasă

 

Ștrandurile Clujului au fost luate cu asalt de cei care au vrut să scape de arșiță și să se bucure de răcoarea apei din bazin.

 

A fost înghesuială atât la bazinul Olimpic, cât și la cel de la Sun. De asemenea, și Aquaparkul din Florești a avut mulți vizitatori, în ciuda prețului mult mai mare față de bazinele din Cluj-Napoca. 

 

Tinerii au preferat să meargă la Piscina Olimpică administrată de UTCN, cu toate că spațiul este mai redus față de ștrandul Sun, administrat de Regia Autonomă a Domeniului Public Cluj. ”Chiar dacă la Olimpic prețul e puțin mai mare față de Sun, aici sunt condiții mai bune. Apa este mai curată și mai caldă. La Sun când mergi apa este verde și foarte rece. Pare murdară tot timpul și nu îți vine să intri în ea”, ne-a spus Maria.

 

Administratorul bazinului de la Sala Sporturilor a declarat că în cursul zilei de sâmbătă au fost vândute aproape 1000 de bilete, fiind una dintre cele mai bune zile din acest sezon. 

 

Meteorologii anunță vreme caniculară și în următoarele zile, astfel că ștrandurile vor fi principala atracție și duminică, 28 iulie.

Comentarii Facebook