SRI - ul si Politia, alertate de "Imnul Crizei - KK-Maka" - Vezi HIT-ul Verii AICI


Filmarile la melodia care face furori in toata tara, KK-Maka, au atras atentia SRI -ului si Politiei, povestesc cei de la Serviciul Roman de Comedie. Actorii au scapat fara nicio amenda, dar au dat explicatii.

Filmarile la clip nu au fost usoare, spune Toni Grecu. Au fost folosite 10 balerine si conditiile de filmare nu au fost dintre cele mai facile, pentru ca "trupa de nebuni" s-au plimbat trei zile prin Bucuresti si au muncit la 37 de grade Celsius.

"Ne-am machiat si ne-am schimbat pe borduri sau prin masini, am fost asaltati de turisti care alergau cu aparatele foto in mana sa ne faca poze, ne-au vizitat si niste cetateni rromi de la o nunta, dar au venit si politia si SRI-ul", a spus Toni Grecu, citat de cancan.ro.

Actorii Serviciului Roman de Comedie au povestit ca ofiterii Serviciului Roman de Informatii au fost uimiti cand au vazut "bastinasi" din Africa in fata Guvernului si i-au luat la intrebari. "Ne-au facut poze la buletine, ne-au luat datele, dar nu ne-au dat amenda", a mai spus Toni Grecu.

 

"KK-Maka", melodia care face haz de necaz pe marginea marasmului din Romania, face furori pe internet si a fost accesata deja de zeci de mii de romani. Piesa este fara indoiala hitul verii 2010.

 

VEZI AICI HITUL KK-MAKA

Comentarii Facebook