Spectacol nocturn în Cluj! Luna plină i-a incântat pe localnici, care au surprins IMAGINI FOTO superbe


Cerul cartierului Gheorgheni a oferit aseară un spectacol nocturn. Clujenii au profitat și au fotografiat luna plină 

Aseară, cerul din cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca a oferit un spectacol natural, când luna plină a luminat străzile și a captivat privirile locuitorilor. Atmosfera clară și lipsa norilor au permis admirarea deplină a astrului nocturn, iar mulți clujeni au profitat de ocazie pentru a surprinde momentul în imagini spectaculoase.

luna plina gheorgheni.jpg


Luna Plină, cunoscută și sub numele de „Luna Florilor” în luna mai, a creat un peisaj nocturn de o frumusețe rar întâlnită. Lumina sa strălucitoare a scos în evidență detalii surprinzătoare ale peisajului urban, transformând spectaculos parcurile și străzile din cartierul clujean Gheorgheni.

luna plina gheorgheni 2.jpg

Fotografiile realizate de locuitori surprind magia evenimentului astronomic. Reflexiile Lunii pe lacul din parcul Gheorgheni, umbrele delicate ale copacilor și clădirile luminate de razele argintii au creat compoziții uimitoare, demne de reviste de specialitate.

„A fost un moment extraordinar, care ne-a amintit de frumusețea naturii chiar și în mijlocul orașului. Am ieșit la plimbare și am fost pur și simplu fermecați de priveliște”, a declarat un locuitor al cartierului.

Astfel de evenimente sunt rare, dar mereu așteptate cu entuziasm de către pasionații de astronomie și de fotografie. Luna Plină din luna mai este specială datorită apropierii sale de Pământ, ceea ce o face să pară mai mare și mai luminoasă decât de obicei.

Fotografiile realizate de localnici sunt o invitație pentru toți cei care nu au avut ocazia să o vadă, să se bucure de frumusețea și misterul Lunii Pline în viitor.

luna plina gheorgheni 4.jpg


luna plina gheorgheni 5.jpg

Comentarii Facebook