Clujeanul Alin Oprea a dezvăluit povestea tristă din spatele melodiei celebre a trupei Talisman ”Atât de singur”/ O poveste cutremurătoare-VIDEO


Povestea tristă care a sta la baza melodiei „Atât de Singur” a trupei Talisman- o povestea adevărată cutremurătoare de dragoste și pierdere


Alin Oprea a dezvăluit în cadrul emisiunii ”40 de întrebări” cu Denise Rifai care a fost povestea care a stat în spatele melodiei pe care a compus-o ”Atât de singur”, cea mai cunoscută melodie a trupei Talisman

În cadrul emisiunii „40 de întrebări”, prezentată de Denise Rifai la Kanal D, Alin Oprea (52 de ani) a dezvăluit emoționanta poveste din spatele piesei „Atât de singur”.  Lansată de trupa Talisman în 1997, la Festivalul Cântecului de Dragoste, melodia a câștigat premiul de popularitate. Puțini știu însă că piesa ascunde o poveste personală profundă și tristă.

Alin Oprea a povestit că inspirația pentru „Atât de singur” vine din prima sa dragoste, Adina, pe care a cunoscut-o în perioada liceului. Relația lor a fost marcată de o tragedie, deoarece Adina a fost diagnosticată cu o boală incurabilă și, în cele din urmă, și-a pierdut viața. Alin o invitase pe Adina să îl însoțească într-o călătorie la mare, dar când a urcat în tren, a aflat de la mama fetei că aceasta decedase. Înainte de a muri, Adina i-a lăsat un bilet de adio.

„Toată durerea pe care am resimțit-o atunci, dar și toată dragostea pe care i-o purtam, s-au adunat în acea piesă. Mama ei mi-a înmânat un bilețel pe care Adina îl purta mereu cu ea. În bilet, Adina mi-a scris: «Iartă-mă că nu te-am putut însoți în cea mai frumoasă călătorie a vieții tale».”

Inițial, Alin Oprea intenționa să compună o melodie intitulată „Umbre Reci”, însă în cele din urmă, a ales titlul „Atât de Singur”, reflectând sentimentul său de pierdere și singurătate. Cu timpul, a realizat, însă, că Adina va rămâne mereu alături de el în spirit. „Ori de câte ori am nevoie de sprijin, simt că ea mă protejează de sus”, a mărturisit artistul.

Privind în urmă, dacă ar putea să redenumească melodia, Alin Oprea ar alege titlul „Niciodată singur”, pentru a reflecta mesajul optimist și transformarea durerii în speranță. „Durerea s-a transformat și a dispărut din această melodie” , a adăugat el, subliniind că Adina continuă să-i ofere sprijin și călăuzire din ceruri.


Comentarii Facebook