La ce boală psihică eşti predispus, în funcţie de zodie


La ce boală psihică eşti predispus, în funcţie de zodie. Influenţa semnului astrologic sub care suntem născuţi se simte în comportamentul şi în personalitatea noastră. Şi tot semnul astrologic dictează şi predispoziţiile noastre spre anumite boli. Pornind de la aceste premise, iată care este boala psihică la care eşti predispus, în funcţie de zodie.

La ce boală psihică eşti predispus, în funcţie de zodie. Berbec

Uneori nu te poţi controla atunci când te enervezi, iar asta spune multe despre tine. Boala la care eşti predispus este tulburarea explozivă intermitentă, o tulburare comportamentală caracterizată de episoade de furie extremă. Încearcă să te calmezi, pentru binele tău!

La ce boală psihică eşti predispus, în funcţie de zodie. Taur

Tu eşti o persoană pasională, care trăieşte la maximă intensitate orice moment fericit, orice clipă frumoasă petrecută cu persoana iubită. Dar pasiunea aceasta exagerată poate declanşa şi ea probleme grave. Boala psihică la care eşti predispus este psihoza maniaco-depresivă. Acceptă că oamenii nu pot fi încadraţi numai în buni sau în răi!

La ce boală psihică eşti predispus, în funcţie de zodie. Gemeni

Atitudinea ta de persoană superioară, care face glume mai bune sau mai proaste cu cei din jur, aproape mereu, s-ar putea să se transforme la un moment dat în ceva grav. Boala la care eşti predispus este schizofrenia, o tulburare caracterizată de halucinaţii, delir, comportament bizar.

La ce boală psihică eşti predispus, în funcţie de zodie. Rac

Emoţiile puternice îşi pun amprenta asupra ta, de fiecare dată. Din păcate, boala la care eşti predispus este ciclotimia, o formă de tulburare bipolară, care poate da stări alternative de euforie şi de depresie. Ar fi bine să încerci să găseşti un echilibru emoţional…

La ce boală psihică eşti predispus, în funcţie de zodie. Leu

În cazul tău totul trebuie să fie perfect. Tu trebuie să fii perfect, iar viaţa ta, cu toate aspectele ei, trebuie să fie la rându-i perfectă. Boala la care eşti predispus este tulburarea obsesiv-compulsivă. Acceptă că poate exista ordine şi în dezordine.

La ce boală psihică eşti predispus, în funcţie de zodie. Fecioară

Uneori te crezi cel mai bun şi cel mai important om din lume, superior tuturor celorlalţi. Din păcate, boala care te poate afecta la un moment dat în viaţă este sociopatia. Ar fi bine să realizezi că toţi oamenii sunt egali.

La ce boală psihică eşti predispus, în funcţie de zodie. Balanță

Mereu nehotărât, mereu pus pe gânduri. Rişti ca într-o bună zi să te îmbolnăveşti! Boala la care eşti predispus este tricotilomania, o tulburare care constă în smulgerea părului. Calmează-te şi alege ceva o dată! Orice variantă vei alege, în final totul va fi bine. Nu-ţi mai fă atâtea procese de conştiinţă!

La ce boală psihică eşti predispus, în funcţie de zodie. Scorpion

Îţi doreşti să fii puternic din punct de vedere financiar, cu orice scop. Dar această dorinţă te poate distruge. Boala la care eşti predispus e tulburarea de personalitate antisocială, o boală gravă, care îi transformă pe cei suferinzi în persoane fără milă şi fără scrupule.

La ce boală psihică eşti predispus, în funcţie de zodie. Săgetător

Eşti un artist prin definiţie iar boala la care eşti predispus este sinestezia. Chiar dacă această afecţiune poate fi inofensivă, în cazuri rare ea poate duce la demenţă. Încearcă să mai cobori, măcar din când în când, cu picioarele pe pământ, din lumea ta artistică.

La ce boală psihică eşti predispus, în funcţie de zodie. Capricorn

De multe ori eşti egocentrist şi nu realizezi că acest lucru îţi poate face rău la propriu. Boala psihică la care eşti predispus este sindromul Alice în Ţara Minunilor – o afecţiune prin care te vezi cu mult mai mic sau mai mare decât eşti, din punct de vedere fizic, iar obiectele din jurul tău capătă viaţă.

La ce boală psihică eşti predispus, în funcţie de zodie. Vărsător

Ca visător al horoscopului eşti predispus la tulburarea schizoafectivă – o boală la limita dintre schizofrenie şi tulburare bipolară. Pur şi simplu pierzi contactul cu realitatea. Un pic de realism nu ţi-ar strica în viaţa de zi cu zi!

La ce boală psihică eşti predispus, în funcţie de zodie. Pești

Tu vrei să împarţi totul cu persoana iubită, tot ce ai, fiecare clipă, fiecare emoţie. Din păcate, poţi ajunge să împarţi cu jumătatea ta chiar şi o boală – Folie à deux. Este tulburarea la care tu eşti predispus, iar asta înseamnă că pur şi simplu o luaţi razna amândoi în acelaşi timp!

Comentarii Facebook