Miercuri 24 Aprilie

Solcanu si Mircea Zara o atacă pe Mihaela Răduleascu după ce i-a jignit pe homosexuali

 

Mihaela Radulescu este atacată din toate părțile după ce i-a jignit pe homosexuali într-o postare de pe blogul său.

 

Vedeta i-a numit anormali si i-a comparat cu teroristii sau drogații. Mircea Zara si Mircea Solcanu, doi dintre cei care si-au asumat public faptul ca sunt homosexuali, au atacat-o fățiș pe jurata de la Românii au talent.

 

Citește AICI postarea care a încins spiritele.

 

Nu o recunosc pe Mihaela in tot ce a spus, am fost colegi la Tele7ABC. O stiu foarte bine si nu se schimba asa usor. Este o tactica de marketing, asta e strategie americana pentru rating. Provoci pentru ca atentia sa fie atrasa. Nu este gandirea si mentalitatea construite in atata timp, nu ar putea scoate pe gura toate astea de la sine, e cineva in spatele ei. Se cere ca ea sa creeze scandal. Cand esti platit regeste faci ce ti se cere. Mihaela nu este asta, n-a fost vreodata”, a spus sincer Mircea Zara la WOWbiz.

 

M-a jignit Mihaela prin postarea ei. Cine este Mihaela Radulescu sa stabileasca normalitatea? Daca eu nu incap in normalitatea ta, nu trebuie sa ma jignesti. Sunt cetatean cum este si doamna. Ea nu prea are multe idei in cap si cred ca i-a vazut pe Dolce&Gabbana cu ce au spus fata de copilul lui Elton John despre care au spus ca este un copil artificial. A vazut ca acest scandal a prins si daca n-ai idei te inspiri de la altii. Eu nu pot sa ma cert cu o femeie care isi pune mainile in sold. Acest mesaj as vrea sa fie tradus in germana si sa fie publicat si in Germania sa vada si iubitul ei. Cand m-a pupat pe obraz nu mi-a zis nimic, poate era mai cinstit asa. Mihaela, adu-ti copilul la Bucuresti aici nu-s atatia gay cati sunt la Monaco”, a atacat și Mircea Solcanu in direct la Kanal D.

Comentarii Facebook