„Șmecheria” dezvăluită de o chelneriță pentru a-i face pe clienți să lase un bacșiș mai mare fără să-și dea seama


La Hostelera Cabreada, o chelneriță celebră pe TikTok, deoarece povestește anecdote sau experiențele sale legate de meseria sa, a dezvăluit trucul care o ajută să câștige mai mult bacșiș.

Acesta este un „sfat” pentru a-i face pe clienți să lase un bacșiș mai mare fără să-și dea seama. Este vorba despre ceva asemănător unui truc psihologic, după cum explică La Hostelera Cabreada.

„Un mic truc ca un client să lase un bacșiș mai mare. Nu-i da rest o monedă de un euro și o monedă de 50 de euro, pentru că acel client va lua moneda de 1 euro. Dă-i rest mai multe monede și clientul ți le va lăsa ție”, a dezvăluit chelnerița. 

Comentariile internauților care o urmăresc pe TikTok pe celebra cheneriță nu au întârziat să apară. Majoritatea dintre comentatorii au spus că, de obicei, nu lasă bacșiș: ”Nu las niciodată bacșiș, ai salariu!”; ”Dacă mă taxează 8,50 euro pentru 2 cafele și o infuzie, nu voi lăsa nimic!”; ”Șmecheria este să oferiți servicii bune”; ”Nu las niciodată bacșiș. Și eu muncesc și nu primesc bacșiș”; ”Un mic truc, dacă îmi dau mai mulți bani îi păstrez pe toți”, scrie stiridiaspora.ro.

Comentarii Facebook