Sibian deranjat de suporterii „U” Cluj care au mers la Sibiu să-și susțină echipa: „Nu știu cine-i întreține/Am sunat și la 112” - VIDEO


Fanii lui „U” Cluj au luat cu asalt Sibiul, miercuri, la Finala Cupei României. Înainte de a intra pe arena din Sibiu, fanii „Șepcilor Roșii” au umplut Piața Mare din centrul orașului, unde au cântat pentru susținerea echipei favorite. În timp ce unii sibieni i-au salutat călduros pe suporteri, un bărbat s-a arătat deranjat de ultrașii care și-au luat câte o bere la terasele din centru.

Într-un videoclip care a devenit viral, sibianul spune că s-a simțit „invadat de huligani” și că a sunat și la Poliție.

Ne invadează huliganii acuma pe aicea, au început să dea și cu petarde, nu-i de ajuns că au început să urle ca bezmeticii. Nu știu cine-i întreține, nu știu ce se întâmplă aici, dar sigur nu e ce trebe”, spune bărbatul, în timp ce filmează suporterii care pur și simplu discutau la terase.

Am sunat și la 112, a zis Poliția că știe despre ei, dar dacă voi vedeți vreun polițai pe aicea care să le dea amenzi înseamnă că sunt eu chior”, a mai punctat bărbatul în video publicat de Casual Romania.

Comentarii Facebook