Si la Gilau se face teatru! Actori amatori din comuna il joaca pe Moliere


Actorii amatori care formeaza trupa de teatru "G. THALIA" din Gilau vor pune in scena vineri, 30 septembrie, piesa de teatru "Doctor fara voie" de Moliere.

Spectacolul va incepe la ora 19.00, iar organizatorii sunt: Cercul Militar Cluj-Napoca cu sprijinul Primariei Gilau si Casa de Cultura "Dumitru Sopon" din comuna.
 
Trupa "G. Thalia" a fost infiintata in februarie 2010 si pana acum a participat la Festivalul International de Satira si Umor "Constantin Tanase" de la Vaslui, unde a luat locul 3, la sectiunea de interpretare. Spectacolul "Doctor fara voie" a avut premiera in luna mai 2011, cand pe scena au urcat actorii amatori din comuna: elevi, studenti, dar si angajati la diferite firme din comuna.

Din distributie fac parte actorii: Marian Orbulescu (Sganarelle), Andrada Bordei (Martine), Andreea Sfarlea (Roberta), Razvan David (Valere), Razvan Lacatus (Lucas), Gabriela Elena David (Doamna Geronte), Ioana Maria David (Jaqueline), Oana Cret (Lucinde), Claudiu Ignat (Leandre), Ana-Maria Indolean (Doamna Thibaut),  Lavinia Maris (Perrina).

Intrarea la spectacol este libera.

Comentarii Facebook