Marti 7 Februarie

"Shrek Forever After" - a treia saptamana in topul Box Office-ului american

Filmul de animatie a reusit sa reziste pe primul loc desi alte patru premiere au avut loc in acest week-end.

 

Cu incasari in week-end de 25,3 milioane de dolari (183 milioane in total de la lansare), Shrek a reusit sa devanseze nou lansatele comedii "Get him to the Greek" si "Killers", dar si superproductia "Prince of Persia - The Sands of time".

 

In Box Office-ul din Romania insa, Printul Persiei conduce detasat, secondat de "Robin Hood" si, surprinzator, un film de groaza "Cosmar pe Elm Street"


"Dupa ce te-ai luptat cu un dragon malefic, ai salvat o printesa frumoasa, dar si regatul socrilor tai, ce mai poţi tu să faci, ca un căpcăun adevărat ce eşti? Păi, dacă te cheamă Shrek, ce altceva, decât să ajungi un soţ cuminte şi devreme acasă. În loc să mai bage în sperieţi sătenii, aşa cum avea obiceiul s-o facă înainte, Shrek se mulţumeşte acum să dea autografe pe furcile acestora. Cum de i-a pierit răgetul? Tânjind după zilele în care se simţea ca un căpcăun ?adevărat?, Shrek e ademenit să semneze un pact cu şmecherul şi alunecosul Rumpelstiltskin. E aruncat, astfel, într-o versiune alternativă şi complet cu susul în jos a regatului Far Far Away, unde căpcăunii sunt vânaţi, Rumpelstiltskin este rege, iar Shrek şi Fiona nu s-au întâlnit niciodată. Acum, stă în puterile lui Shrek să întoarcă lucrurile aşa cum au fost, ca să-şi salveze prietenii, să-şi facă lumea înapoi, aşa cum era, şi să-şi recâştige Unica sa Iubire."

Sinopsis si trailer Cinemagia.ro


Comentarii Facebook