Show incendiar pe dezbracate, pentru femei, diseara in clubul Bamboo din Cluj- VIDEO

In aceasta seara dupa ora 23,00, clujencele sunt invitate in Bamboo pentru un show incendiar cu barbati dezbracati sustinut de Flamingo Boys.

 

Baietii au experienta cu clujencele, inca de anul trecut, dar acum au pregatit un show nou, care va incinge atmosfera printre amatoarele de senzatii tari.

 

Baietii vor urca pe scena dupa ora 23,00, iar biletele nu costa o avere: 20 de lei, dar distractia va fi pe cinste.

 

Femeile care si-au sarbatorit anul trecut de 8 martie ziua impreuna cu baietii de la Flamingo Boys nu au regretat deloc alegerea facuta si multe au spus ca vor veni si in acest an. In aceasta seara ii veti putea vedea in actiune intr-un show de striptease masculin pe Cornel Pasat, Gio, Antonio, Giuliano si Mike.

 

Organizatorii spun ca la fel ca si anul trecut, aglomeratia va fi mare, intrucat femeilor le place foarte mult show-ul sexy facut de baieti si considera ca nu este deloc vulgar. "Este doar un dans provocator, fara sa treaca de limitele bunului simt. Asa ca oricarei femei careia ii place sa se distreze ii va face placere sa il urmareasca", a declarat Sergiu Bob, unul dintre organizatorii de la Bamboo.

 

Imagini: Alfa TV- show-ul din 8 martie 2009

 

 

Comentarii Facebook