Seredinschi va cânta în deschiderea concertelor lui Smiley, în Turneul Național ”Confesiune”



Seredinschi va canta in deschiderea concertelor lui Smiley in Turneul National “Confesiune”, care va avea loc in 10 orase din tara, in perioada 29 octombrie – 18 noiembrie. Artistul HaHaHa Production este foarte entuziasmat caci mai sunt doar cateva zile pana la intalnirea cu publicul.

Sunt foarte fericit pentru ca am ocazia sa cant in deschiderea concertelor lui Smiley, un artist pe care il ascult inca din copilarie si caruia ii fredonez toate piesele. Abia astept sa ne vedem in Turneul <Confesiune>,” spune Seredinschi.

Concertele care vor avea loc la Brasov si Constanta sunt deja sold out, iar biletele pentru concertele lui Smiley din celelalte orase sunt aproape epuizate. Pe ultima suta de metri, bilete disponibile inca pot fi gasite aici: https://www.iabilet.ro/tag/Turneu-Smiley-Confesiune si pe https://bilete.smiley.ro/

Sunteti pregatiti? Venim. In gasca mare. Va dam intalnire in orasul vostru, va asteptam cu mic cu mare sa ne distram, sa sarbatorim cei 10 ani de HaHaHa Production, sa dansam si sa cantam impreuna intr-un super show!”, declara Smiley.

29 Octombrie 2018 – Galati – “Sala Sporturilor Dunarea”
30 Octombrie 2018 – Iasi – Sala Sporturilor
31 Octombrie 2018 - Bacau – Teatrul de vara “Radu Beligan”
5 Noiembrie 2018 – Brasov – Sala Sporturilor
7 Noiembrie 2018 – Cluj Napoca – Sala Polivalenta
12 Noiembrie 2018 – Pitesti – Casa de Cultura a Sindicatelor
13 Noiembrie 2018 – Craiova – Sala Polivalenta
14 Noiembrie 2018 – Targu Jiu – Sala Sporturilor
15 Noiembrie 2018 – Timisoara – Sala Sporturilor “Olimpia”
18 Noiembrie 2018 – Constanta – Casa de Cultura a Sindicatelor

Seredinschi a participat in sezonul 6 la Vocea Romaniei, in echipa Smiley, si a ajuns pana in faza galelor live. Imediat dupa incheierea show-ului a inceput sa lucreze la proiectul personal, alaturi de Smiley si echipa HaHaHa Production.

Artistul a devenit cunoscut dupa lansarea primei piese, Piesa mea de dor, in urma unui anunt din ziar in care-si cauta o fosta iubita, piesa urmata de colaborarea cu JUNO si Dorian – “3D la noapte” si de cel de-al treilea single, Ochii ei, lansat vara aceasta.

Organizatorii Turneului National Confesiune sunt HaHaHa Production si Sublime Romania, una dintre cele mai mari agentii de profil din industria muzicala din Romania, iar partenerul principal al turneului este Kaufland. Kaufland România susține concertul Smiley pentru că spiritul fresh, mereu tânăr al artistului se îmbină armonios cu viziunea companiei, cu dorința de a se reinventa și de a rămâne, totodată, un punct de referință în viața românilor. Bucuria din cântecele și versurile lui Smiley sunt într-un acord perfect cu misiunea Kaufland România - aceea de a fi o prezență pozitivă în viața de zi cu zi a românilor, în demersul de a face din orice săptămână – o saptamana buna.

Biletele sunt disponibile pe https://www.iabilet.ro/tag/Turneu-Smiley-Confesiune si pe https://bilete.smiley.ro/

Mai multe informații despre artistul Smiley și despre proiectele lui se pot găsi pe: www.smiley.ro, https://www.youtube.com/playlist?list=PL0WdoD9n2Xa19yvUtJEMEYp-NRDpZTth1 www.facebook.com/smileyonline/, www.instagram.com/smiley_omul/, twitter.com/smiley_omul(@smiley_omul), www.hahahaproduction.com

Comentarii Facebook