Joi 23 Martie

Șerban Huidu revine în televiziune. De când va apărea din nou la Cronica Cârcotașilor


Șerban Huidu se va întroarce la pupitrul Cronicii Cârcotașilor, în calitate de prezentator, într-o serie de patru ediţii pe săptămână, începând din 21 septembrie, de la ora 20:15.

”Cronica Cârcotaşilor“, cea mai longevivă emisiune de divertisment din România, revine în grila de programe a Prima TV cu surprize de proporţii. Şerban Huidu revine la pupitru, împreună cu cel căruia, în 2012, i-a oferit locul său, Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu’), anunţă postul de televiziune.

Acestora li se alăturp alătura Ioana Petric şi Cristian Hrubaru, emisiunea urmând să aibă patru ediţii pe săptămână, începând din 21 septembrie, de la ora 20:15.

Ne-am dorit să extindem cârcoteala. Avem cu ce, suntem o echipă şi aşa vom rămâne“, a declatrat Şerban Huidu pentru adevărul.ro.

Totodată, el a precizat pentru sursa citată că nu a plecat niciodată de la emisiune, fiind de părere că în această formulă mai sunt lucruri de spus.

Nu am plecat niciodată, dar nu am fost la pupitru. «Cronica» mai are încă ceva de spus şi dacă ne uităm în ultimele luni la ce se întâmplă, tot ceea ce noi am susţinut, de la Vanghelie până la impozitarea maneliştilor, s-a adeverit. Cred că mai putem spune multe“, a mai spus Huidu.

Huidu a spus că e pregătit și pentru reacțiile negative care ar putea apărea odată cu revenirea lui pe micul ecran.

Evident că sunt pregătit. Uită-te în ziarele de acum cinci ani, dacă tu crezi că se poate ceva mai rău, eu zic că nu. Cei care nu au ascultat argumente, explicaţii, vor fi în continuare cu «huă». Nimeni nu poate mulţumi pe toată lumea, singura problemă e că acum nemulţumiţii au şi un motiv mult mai evident de a spune «hu㻓, a punctat realizatorul TV.

Comentarii Facebook