Noutăți despre Balul Strugurilor Cluj

 

Balul Strugurilor va avea loc la Cluj-Napoca, în 17 octombrie, în Sala Sporturilor Horia Demian, din Cluj-Napoca.

 

Acest eveniment a fost organizat aproape în fiecare an în ultimii 25 de ani, dar din păcate a existat o perioadă în care din probleme tehnice evenimentul nu a avut loc. În anul 2013 acest eveniment a fost revigorat de către tinerii din cadrul Asociația KIFOR. Anul acesta evenimentul va fi în 17 octombrie în Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj. La acest eveniment așteptăm un număr de 2000-2500 de participanți” a afirmat președintele executiv UDMR Cluj, domnul Deak Ferencz.

 

Anul acesta evenimentul va începe cu parada portului popular pe traseul Opera Maghiară Cluj – Parcul Central – Sala Sporturilor. La această paradă vom avea formaţii de dansuri populare, muzicieni. În Sala Sporturilor programul va fi alcătuit aproape la fel ca în fiecare an: dansuri populare, operă, operată, muzică uşoară. Va fi prezentă formaţia de dans popular din localitatea Baciu care împlineşte 25 de ani de existenţă și formația de dansuri populare Riszegvirag din Izvoru Crișului. După spectacolul folcloric vor prezenta un spectacol formația Operett Group Projekt care este alcătuită din artiști de la Opera Maghiară din Cluj, sub conducerea dirijorului Kulcsar Szabolcs. După acest moment artistic va concerta formația Bojtorjan, din Ungaria. Formația Bojtorjan a fost înființată în anul 1977, și a avut concerte în SUA și chiar și pe stationul Wembley din Londra. După concertul de muzică ușoară va începe balul propriu-zis unde muzica va fi asigurată de muzicianul Deak Albi și compania”, a afirmat Antal Géza, președintele Asociației KIFOR.

 

Pentru eveniment se pot achiziționa bilete în valoare de 19 lei la sediul Organizației Județene Cluj a UDMR și la Uniunea Studențească Maghiară din Cluj, din data de 15 septembrie. Totodată vor exista și puncte mobile în municipiu.

Comentarii Facebook