Se anulează concertul Manowar de la Cluj! Cum au aflat organizatorii despre decizia trupei


Celebra trupă de heavy metal Manowar a decis să anuleze concertele pe care trebuia să le susțină la Cluj-Napoca și București, în februarie 2016.

Mai mult, organizatorii susțin că au aflat despre anularea concertelor de pe pagina de Facebook a rockerilor americani.


"În cursul zilei de sâmbătă, 17 octombrie 2015, am luat la cunoştinţă şi noi, echipa Project Events, de pe pagina oficială de Facebook a formaţiei Manowar, de faptul că managementul formaţiei a luat decizia de a anula cele două concerte pe care trupa trebuia să le susţina în luna februarie în România. În legătură cu acest anunţ oficial avem următoarele lămuriri de făcut: Project Events este unul dintre principalii organizatori de concerte din România. Am organizat până acum peste 60 de concerte, printre care amintim doar Scorpions, Andrea Bocelli, Jose Carreras, Julio Iglesias, Lara Fabian, Toto Cutugno, Joe Cocker, dar şi festivalul OST FEST din 2012, la care headlinerul uneia dintre zile a fost chiar Manowar. La acest festival au mai participat Motorhead, Megadeth, Motley Crue, Dimmu Borgir, Europe, Lake of Tears etc. Decizia anulării celor două evenimente aparţine managementului trupei Manowar", se arată în comunicatul remis MEDIAFAX de Project Events.

De asemenea, aceștia au precizat că spectacolul de la București trebuia amânat, din cauza interesului scăzut al publicului, însă la Cluj lucrurile stăteau bine, iar biletele erau vândute într-un procent destul de ridicat.

"În momentul în care am stabilit să organizăm cele două concerte cu Manowar, am decis împreună cu managementul formaţiei să parafăm câte un contract diferit, cu clauze şi termene de plată diferite pentru fiecare eveniment în parte. Pentru concertul din Bucureşti, programat pentru 21 februarie 2016 la Romexpo, într-adevăr numărul de bilete vândut era foarte mic, iar predicţiile de vânzare făcute la mijlocul săptămânii trecute erau destul de sumbre faţă de costurile foarte mari pe care le implică producţia acestui eveniment, astfel că anularea evenimentului a fost iminentă.

Pentru concertul din Cluj, programat pentru 19 februarie 2016, la Sala Polivalentă, lucrurile stau cu totul altfel. Pentru acest eveniment, numărul de bilete vândute era considerabil mai mare, primul termen contractual de plată era la începutul lunii ianuarie 2016, dar, cu toate acestea, concertul a fost anulat! Din păcate, nu am mai reuşit să luăm legătura cu cei din management pentru a vedea exact de ce au luat decizia de a anula şi acest concert", se mai arată în comunicat.

Comentarii Facebook