Știri de Cluj pune la bătaie 14 bilete pentru MEGA concertul Lou Bega, La Bouche, Boomfunk MC'S și Down Low! Cum poți câștiga



Știri de Cluj pune la bătaie 14 bilete pentru spectacolul ”We Love Retro”, din acest weekend de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în cadrul căruia vor concerta unele dintre cele mai cunoscute nume ale muzicii din anii ’90, precum Lou Bega, La Bouche sau Boomfunk MC’s.

Concertul va avea loc vineri, 23 octombrie, de la ora 21.00.

Vezi mai multe informații despre ”We Love Retro” AICI - LOU BEGA, LA BOUCHE, BOMFUNK MC'S aduc la Cluj, LIVE, discoteca anilor '90. Ce BILETE mai sunt de vânzare

Pentru a câștiga unul dintre cele 14 bilete de câte o persoană puse la bătaie trebuie să răspundeți la întrebarea ”Care este piesa dumneavoastră preferată a unuia dintre artiștii care vor urca pe scenă?”. Răspunsurile trebuie postate pe pagina oficială de Facebook STIRI de CLUJ, iar participanții care strâng cele mai multe like-uri vor câștiga câte un bilet.

Pentru validarea răspunsurilor, participanții la concurs trebuie să trimită link-ul postării, alături de datele de contact (nume, prenume, număr de telefon), la adresa evenimente@stiridecluj.com.

Concursul se încheie în data de 22 octombrie, la ora 17.00, iar câștigătorii vor fi anunțați până la ora 18.00.

Comentarii Facebook