Scrisoare emoționantă către Moș Crăciun din partea unui băiat abuzat de tatăl lui

 

Un băiat de 12 ani din Marea Britanie, victimă a abuzurilor din partea tatălui său, i-a trimis lui Moş Crăciun o scrisoare emoționantă.

 

În scrisoare, un băiat de 12 ani, din Dublin, a scris că îi cere Moşului să îi îndeplinească un vis mai vechi, acela de a înota împreună cu delfinul lui preferat, Winter, la Miami.

 

Mama băiatului a dat întâmplător peste această scrisoare, sub perna fiului ei, scrie The Mirror. 

 

Am dus o viaţă plină de abuzuri. Am fost abuzat de tatăl meu care era un om abuziv şi un alcoolic. Am avut viaţă grea, dar cred că tu ştii asta, pentru că tu le ştii pe toate ... Nu vreau iPhone, nu vreau niciun telefon, nimic din toate astea. Tot ce vreau de Crăciun este să îmi îndeplinesc visul, să merg în America, să îl văd pe delfinul Winter în Acvariul marin Clearwater, din Florida...”, i-a scris copilul Moşului. 

 

Când am citit scrisoarea, am izbucnit în lacrimi. Mi-a sfâşiat inima. Tatăl lui era violent, extrem de violent. Fiul meu a crescut în această atmosferă”, a povestit femeia, care a făcut publică scrisoarea pe un site pentru victimele abuzurilor, ca o ”lecţie de supravieţuire”.

 

Femeia s-a despărţit de soţul ei violent în 2010 şi, de atunci, se ascunde cu copiii ei.

 

Comentarii Facebook