Pârtia Teleschi Feleacu se deschide mâine 11 decembrie 2013, la ora 16.00. Vezi cât costă o urcare și închirierea unui echipament

 

Partia Teleschi Feleacu se va deschide pentru iubitorii de schi maine 11 decembrie ora 16.00. Programul de functionare a instalatiei de teleschi va fi intre orele 16.00 si 22.00. Administratorii partiei anunta ca preturile au ramas neschimbate fata de anul trecut.

 

Astfel, o urcare costa 4 lei, dar daca sunteti mari iubitori de schi atunci merita sa luati 20 de urcari, pentru ca pretul total este de 60 de lei, adica 3 lei/urcare. 

 

Si pretul pentru inchirierea unui echipament complet  a ramas neschimbat fata de anul trecut. Un echipament complet de schi costa 30 de lei. 

 

In ceea ce ce priveste surpriza anuntata pentru aceasta iarna, snowpark-ul, deocamdata nu va fi accesibil publicului. "Speram sa putem sa dam drumul snowpark-ului in week-end. Nu va fi perceputa nicio taxa pentru iubitorii de senzatii tari, accesul urmand sa fie liber" a declarat Radu Muresan, administratorul partiei. 

 

Detalii despre starea pârtiei de la Feleacu pot fi aflate periodic pe pagina de Facebook a locației - Partia Teleschi Feleacu

Comentarii Facebook