Scandal monstru între Armin Nicoară și Georgiana Lobonț! De ce o acuză saxofonistul pe clujeancă: Când e vorba de business are așa o ceva, să te facă


Nu este pentru nimeni un secret faptul că Georgiana Lobonț este foarte apropiată de finii ei, Armin Nicoară și Claudia Puican. Merg cu toții în vacanțe, sunt împreună chiar și la evenimente, însă o neînțelegere financiară ar fi pus capăt „relației roz” între Nicoară și Lobonț.

Saxofonistul a mărturisit că artista este foarte diferită atunci când vine vorba de carieră. Deși petrec mult timp împreună în vacanțe și se comportă ca o familie, cântăreața ar pune banii mai presus.

„Toată lumea m-a întrebat de ce nu am fost la spectacolul ei, la nașa Georgiana Lobonț. Nu am fost pentru că ne-a dat o mică țeapă. (...) Eu cu Georgiana trebuia să organizăm spectacol. (...) După vreo trei săptămâni a picat spectacolul, văd că Georgiana organizase alt spectacol. Am sunat-o și mi-a zis că îi pare rău, că face cu altcineva. (...) Eu i-am spus: „Claudia, nu mă băga cu Georgiana că eu o știu pe Georgiana. Viața particulară suntem familie, ne iubim, ne luăm în brațe, mergem în vacanțe. Viața de business la Georgiana s-a încheiat total”. Când e vorba de bani la Georgiana...”, a mărturisit Armin Nicoară, pentru o emisiune TV.

Cu atât mai mult, Armin Nicoară vrea să își primească banii pe piesa pe care a lansat-o alături de nașa lui, asta pentru că Georgiana Lobonț nu i-ar fi dat partea.

„Georgiana când e vorba de business are așa o ceva... nu știu să zic... să te facă. Am făcut o colaborare pentru o piesă cu ea, când a fost vorba de împărțeală, de bani, de toate cele s-a pierdut. Când am plătit videoclipul și toate cele a zis jumi-juma, facem videoclipul. (...) Pe partea de business e distrugere, nu știu ce se întâmplă între noi”, a adăugat artistul, potrivit Spynews.

Comentarii Facebook