Controversatul Ștefan Farrell o desființează pe influencerița clujeană Alina Ceușan: „Copiază la greu costumațiile, e o copie nereușită” - FOTO


Agentul de modele din Cluj, Ștefan Farrell, prieten cu Cătălin Botezatu, dă de pământ cu influencerița clujeană Alina Ceușan. Criticul de modă spune că vedeta este o copie nefericită a megastarului Lady Gaga și se inspiră la greu din stilul acesteia. 

„Vedeta Protv din Cluj o copie nefericita a megastarului Lady Gaga! Multe asa-zise "vedete" de la noi își doresc sa fie în centrul atenției, dar stilul lor este în foarte mare parte de împrumut, inspirat din lumea acelora care chiar au stil. 

f3.jpeg

Un exemplu în acest sens este Alina Ceusan, care copiază la greu costumațiile și atitudinea lui Lady Gaga, fiind o copie nereușită a acesteia, după cum se vede și din imaginile de mai jos. 

Dacă Lady Gaga s-a urcat pe un delfin, tu, neavând delfin, te-ai urcat pe omulețul acela. Este greu sa fii originala, nu ? Să ne așteptăm că vei da copy-paste și vocii lui Lady Gaga? Și, încă o întrebare: cine te susține să fii "vedetă" și mai ales la PRO TV?”, a transmis criticul Ștefan Farrell pe o rețea de socializare.

f1.jpeg

Ștefan Farrel este un titrat organizator de evenimente din Cluj-Napoca, dar și impresarul mai multor persoane publice din România. Acesta le oferă persoanelor publice campanii de imagine prin agenția de modele CITY MODELS. Farrel este critic vestimentar al vedetelor din România, dar și din străinătate.

f2.jpeg

Comentarii Facebook