Georgiana Lobonț, săgeți la adresa lui Armin Nicoară, după ce artistul a acuzat-o că „i-a dat țeapă”: „Am venit ca nașă și ți-am pus o grămadă de bani!”


După ce Armin Nicoară a mărturisit în emisiunea lui Cătălin Măruță faptul că nașa sa de cununie, Georgiana Lobonț, l-ar fi amăgit cu o sumă de bani, artista a reacționat.

Solista s-a arătat foarte deranjată de faptul că saxofonistul a apărut la televizor spunând o serie de acuzații la adresa ei. Saxofonistul a acuzat-o pe nașa Georgiana Lobonț că i-a tras țeapă atunci când a venit momentul împărțirii unor bani pentru o piesă, însă artista nu a lăsat lucrurile în aer, dar s-a arătat nedumerită de atitudinea instrumentistului.

„Stați un pic! Nu înțeleg despre ce e vorba! În primul rând, tu mi-ai spus despre nu știu ce bani, după ai spus de spectacol, după ai zis că mă iubești. Deci mă iubești sau nu mă iubești? Nu mai înțeleg!”, a declarat cântăreața în cadrul unei emisiuni TV.

Cântăreața susține și că a cheltuit destul de mulți bani din poziția de nașă și a făcut o grămadă de sacrificii.

„Lasă-mă mă, că am venit ca nașă și ți-am pus o grămadă de bani! Ce bani îți mai trebuie mă? Te-am cinstit la Timișoara, te-am cinstit la turci. Eu am venit și te-am cununat pe tine să-ți pară bine, am făcut atâtea eforturi, nu m-am dus eu în vacanță ca să vin să vă cunun pe voi cu tot sufletul și acum urmează să vă botez copiii. Păi ce mai vrei tu de la nașa ta mă?”, a mai adăugat ea pe contul de Instagram.

Comentarii Facebook