Scandal în jurul unei blonde, în vestiarul CFR Cluj. Apărătorul naționalei s-a certat la cuțite cu un jucător străin


Un scandal sexual a avut loc între doi jucători de top de la CFR Cluj, unul prezent încă în lotul clujenilor, iar celălalt plecat de curând. 

O blondină apetisantă a fost la un pas să dezbine vestiarul CFR Cluj. Cei doi eroi sunt foarte cunoscuți, dar nu li se va da numele.

Un apărător al naționalei, venit de la CFR Cluj, s-a îndrăgostit de o superbă blondă dorită de mulți alți jucători. Cei doi au trăit acum o vreme o frumoasă poveste de dragoste, dar prestată cu despărțiri și împăcări. 

În ultima pauză a relației, blondina s-a cuplat cu un coleg vorbitor de franceză al apărătorului de la CFR Cluj. Francezul era obișnuit al golurilor și a plecat recent de la CFR Cluj.

În ciuda infidelității neștiute, intenaționalul român a reprimit-o acasă pe frumoasa blondă, dar tot vestiarul era la curent cu ceea ce s-a întâmplat și cu ”lovitura” colegului lor francez, care a ținut să se laude. Francezul a fost somat de ”vestiarul” CFR Cluj să mărturisească ce a făcut, dar acesta a refuzat. 

Colegii au făcut dreptate, pentru că ”tricolorul” din gruparea CFR Cluj era foarte apreciat. Totul s-a terminat cu despărțirea dintre român și frumoasă blondă și cu ruperea prieteniei.

Așa cum se întâmplă de multe ori, tot răul a fost spre bine, pentru că românul apoi și-a găsit pacea într-o frumoasă poveste de dragoste cu o influenceriță.

Este trist că cei doi fotbaliști au rămas certați, prietenia lor fiind distrusă. Francezul s-a despărțit de curând de CFR Cluj, scrie CANCAN.RO, iar acum își caută o altă echipă.

Comentarii Facebook