Sătul să se certe cu nevasta, s-a dat jos din mașină și a făcut AUTOSTOPUL - VIDEO

 

 

Un șofer a surprins pe un drum național din sudul țării o scenă mai rar întâlnită: un bărbat nervos pe nevastă, a coborât din masina de pe locul din dreapta și a făcut autostopul. Omul avea permisul suspendat, iar sotia lui conducea masina.

 

Filmul postat pe trafictube.ro este intiulat ”Când credeam că le-am văzut pe toate…”, iar imaginile au stârnit amuzamentul multora. 

 

Șoferul a oprit în dreptul bărbatului care făcea autosopul, iar în față, la circa 20 de metri, era autoturismul din care acesta coborâse și care a fost lăsat cu avariile pornite. ”Ce s-a întâmplat?”, l-a întrebat pe autostopist. ”Nevastă-mea!!! E nevastă-mea în mașină!!! Ne-am certat. Nu mai pot. Nu mai vreau și am terminat”, a răspuns acesta iritat. 

 

Comentariile utilizatorilor sunt cât se poate de savuroase: ”Foarte smecher……ar fi tare ca sotia tipului sa nu aibe nici permis  :)”, a scris cineva. ”Deci epic  Am vazut live manevra cu dat jos femeia de pe motor si plecat, dar plecat din masina si lasat femeia in ea… deloc”, a mai spus un utilizator.

 


Comentarii Facebook