Dan Bittman despre operație: ”S-au pierdut foarte mulți bani”. Vezi ce sumă IMENSĂ a pierdut trupa


Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, a declarat într-un interviu pentru Rock FM că trupa a pierdut foarte mulți bani din cauza lunilor de absență, dar a precizat că acum este complet recuperat și poate cânta din nou.

Bitman a declarat că trupa a fost nevoită să anuleze spectacole în valoare de 500.000 de euro.

"S-au anulat concerte în valoare de aproape jumătate de milion de euro în total. În perioada asta s-au pierdut bani foarte mulți. Mă refer la întreaga formație", a declarat Dan Bittman, conform realitatea.net.

Cântărețul a mărturisit că le-a propus colegilor să caute un înlocuitor: "Eu am vorbit de mai multe ori cu Edi (Petroșel) și-i spuneam: Ia gândiți-vă voi mai bine la cineva, că stați de pomană. Voi măcar puteți să faceți ceva. Eu, așa, cu gâtul ăsta deocamdată n-am ce face".

"Mă gândeam să-i spun lui Cristi Minculescu să treacă la o audiție pe la voi", a râs Hrubaru. "Și Cristi, și Brenciu erau zilele trecute pe la poartă, pe acolo", a glumit și Bittman.

"Am început, încet, încet, să mai repetăm. Deja concertele de o oră, o oră și ceva le putem duce foarte bine până la capăt. Probabil că, de luna viitoare, suntem 'back in business'. Chiar începuse să ne pară rău că am anulat concertele din februarie. Le-am anulat mai mult din frică, pentru că nu se știa exact ce se întâmplă: vocea vine, nu vine, nu puteai să riști”, le-a mai spus artistul ascultătorilor Rock FM, adăugând că acum poate cânta "și-n cap".

Artistul a ținut neapărat să le mulțumească și fanilor pentru înțelegerea și susținerea oferită.

"Vreau să le mulțumesc celor care au crezut în mine și în revenire, în refacere. În lunile astea am primit o grămadă de mesaje. De la rockeri, de la nerockeri, dar oameni care au crezut și care m-au ajutat. Te ajută foarte mult să vezi că oamenii îți sunt încă alături.", a declarat Dan Bittman.

Comentarii Facebook