S-a schimbat unul dintre jurații de la ”Românii au Talent”! Una dintre cele mai cunoscute personalități din țară îi va lua locul



Unul dintre jurații emisiunii concurs ”Românii au Talent” a fost schimbat, iar unul dintre cei mai cunoscuți oameni din televiziune i-a luat locul.

Astfel, după doar un sezon, Bebe Cotimanis a plecat din juriu, el fiind implicat în mai multe proiecte de televiziune și teatu, iar în locul său a fost cooptat celebrul Florin Călinescu.

Călinescu a fost invitatul special al Andreei Esca, acesta anunțând că va porni în căutarea noilor talente alături de ceilalți trei jurați.

Pentru că aparțin acestui popor, sunt convins că nu sunt singurul care a fost bântuit de talent și cred cu tărie că oamenii din această țară sunt mai dăruiți în comparație cu multe alte popoare. Acum, sper că, dacă cei care decid soarta acestui show au hotărât să scoată elefantul din magazinul de porțelanuri, să îi pot deosebi pe cei cu adevărat talentați, care merită lumina reflectoarelor. Văzând și făcând!”, a declarat Florin Călinescu.

Comentarii Facebook