Duminica 29 Ianuarie

S-a decis cine îi va lua locul lui Paul Walker într-unul dintre cele mai așteptate filmeProducătorii noului film ”Hitman” au decis cine îl va înlocui pe Paul Waker în rolul agentului 47, rol pe care actorul trebuia să îl joace după ce termina pelicula ”Fast & Furious 7”.

Potrivit contactmusic.com, Rupert Friend este înlocuitorul lui Walker, după ce acesta pierit tragic într-un accident de mașină în 30 noiembrie 2013.

Nu se cunosc inca detalii despre scenariul pentru continuarea filmului "Hitman", bazat pe jocul video cu acelasi titlu, doar că acesta va fi regizat de Aleksander Bach.

Rolul asasinului profesional, cunoscut sub numele de agentul 47, din primul film "Hitman" (2007), în regia lui Xavier Gens, a fost interpretat de Timothy Olyphant.

Rupert Friend, în varsta de 32 de ani, a devenit celebru pentru rolul lui Mr. Wickham în ecranizarea din 2005 a celebrului roman "Pride and Prejudice", dar a mai jucat și în filme precum ”The Boy in the Striped Pyjamas" (2008) sau ”The Young Victoria" (2009).

Comentarii Facebook