Luni 5 Decembrie

Rooftop Party la Cluj-Napoca. Petrecerea este una caritabilă și face parte din proiectul Day 15

 

O petrecere caritabilă este organizată pe acoperițul unui restaurant din Cluj-Napoca, în cadrul proiectului Day 15 din programul Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului.

 

Petrecerea va avea loc pe acoperișul unde se află Restaurantul View Cluj și începe de la ora 16:00. La fel ca celelalte evenimente din cadrul proiectului Day 15, are un mesaj puternic în spate.

 

Scopul acestuia este de a strânge fonduri pentru renovarea saloanelor de la Pediatrie 2, secția Oncopediatrie. Acțiunea va fi programată pentru lunile viitoare și va fi realizată împreună cu Asociația Little People România. Dorim să menționăm faptul că toate donațiile primite cu ocazia petrecerii vor fi utilizate în acest scop. Astfel, cu cât contribuția va fi mai mare, cu atât vom putea face mai multe lucruri frumoase cu spațiile saloanelor. Suma pe care o recomandăm pentru donații este de 10 lei pentru fiecare participant. Urmărind în continuare activitatea proiectului Day 15 pe pagina de Facebook veți putea afla din timp detalii despre planul de înfrumusețare a saloanelor.

 

Marwan DUA, Nopame și Fishman sunt artiștii care s-au alăturat cauzei noastre și care vor asigura playlist-ul muzical. Echipa The Londoner va fi prezentă pentru a asigura barul. Băuturile vor putea fi cumpărate doar prin token-uri, pe care participanții le pot achiziționa la intrare. Persoanele sub vârsta de 18 ani nu vor avea acces la această petrecere, fiind un eveniment la care se comercializează alcool. De asemenea este foarte important de reținut că petrecerea începe la ora 16:00 și se încheie la ora 22:00.

 

Urbannect va transforma spațiul acoperișului într-un living urban cu mobilier din lemn. Cum se ajunge acolo puteți vedea în harta de mai jos. Dacă veniți cu mașina, puteți parca la etajul 6. Dacă veniți pe jos, urcați pe scările rulante sau cu liftul până la etajul 6. De acolo veți mai avea încă un etaj până pe acoperiș.

 

 

Day 15 este unul dintre proiectele strategice din cadrul programului Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului.

 

 

Cine este Asociația Little People România

 

Cu o experiență de peste 19 ani în programe de suport psihosocial, asociația oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate. Programul de suport al pacienţilor a fost elaborat pentru a crea un standard de calitate a intervențiilor psiho-sociale oferite în sprijinul copiilor și tinerilor bolnavi de cancer și a familiilor acestora. Dorim ca acest program să devină o parte integrantă a strategiei de tratament în unităţile de oncopediatrie din România, fiind deja implementat cu succes în 8 secţii de oncopediatrie din țară, din 4 orașe: Cluj, București, Timișoara, Iași și Târgu-Mureș. Începând cu luna februarie 2013, activitatea asociației s-a extins și în două centre de oncopediatrie din Chișinău, Republica Moldova. În 2006, Asociația Little People a înființat Clubul Temerarii - comunitatea adolescenților români, care au învins cancerul - ce numără astăzi, aproape 400 de membri din 123 de localități, devenind prin urmare cel mai mare grup activ de sprijin reciproc în rândul adolescenților și al tinerilor adulți afectați de cancer și totodată una dintre cele mai active comunități de acest gen din Europa. Prin intermediul Clubului Temerarii, Asociația Little People oferă suport atât tinerilor care au finalizat tratamentul cât și fraților și surorilor acestora, asigurând susţinere reciprocă şi facilitând reintegrarea lor reuşită în viaţa de adolescent sau tânăr adult după tratament. Grupul pune la dispoziția membrilor oportunități de autodezvoltare, socializare, prietenie, focus-grupuri, orientare în carieră, precum și o serie de evenimente extraordinare organizate anual: Tabăra de Vară Temerarii și Gala de Crăciun. Acest lucru le oferă un puternic sentiment de apartenență și suport real din partea unor tineri care au trecut prin aceeași experiență ca și ei.

Comentarii Facebook