Rochiile Reginei Elisabeta a II a poarta fiecare cate un nume


Pentru ca are acesta statut, Regina Elisabeta a II s-a obisnuit sa aiba langa ea pe cineva care sa ii poarte pantofii pana ii largeste si ii face comozi si chiar sa le dea nume de flori rochiilor, pentru ca personalul sau sa le gaseasca mai usor.

Unul dintre designerii reginei, Stewart Parvin, sustine ca Regina Elisabeta are o asistenta care ii poarta pantofii noi pana cand devin comozi:

"Pantofii trebuie sa fie imediat confortabili...Asa ca are pe cineva care ii poarta. Regina nu poate spune niciodata "Ma strang pantofii, nu mai pot merge". Are dreptul de a avea pe cineva care sa ii faca pantofii comozi", spune acesta, citat de Sunday Times si Daily Beast.

"Fiecare rochie are un nume - primim asta in mailuri. E singurul fel in care stim la care se refera. Exista una numita "Piciorul Cocosului", care e foarte populara. Asa ca atunci cand spui Piciorul Cocosului stim ca te referi la rochia galbena pe care Regina o place foarte tare, pentru ca o poarta des.

Pentru ca sa nu existe niciun fel de confuzie, rochiile sunt catalogate - unde au fost purtate si cine era prezent, asa ca daca se va intalni inca o data cu Presedintele Barack Obama, nu va purta aceeasi tinuta. De aceea oamenii cred ca poarta fiecare lucru o singura data, datorita acestui sistem bine pus la punct.

Comentarii Facebook