Cat costa o excursie in Tunisia, ce puteti vizita si cat de sigura e tara? Raspunsurile in emisiunea Stiri de Cluj LIVE


Pentru ca sunt in plin sezon al vacantelor, emisiunea Stiri de Cluj LIVE isi propune sa discute, joi seara, despre Tunisia cu prim-consulul Ambasadei Tunisiei la Bucuresti si cu un director din Oficiul National de turism al Tunisiei.

Frumoasa tara din nordul Africii a scapat de dictatura in ianuarie 2011 si acum este condusa in mod democratic, urmand ca in 2013 sa fie organizate si alegeri generale. Acum Tunisia este condusa de o Adunare Constituanta, care se ocupa de realizarea unei noi Constitutii si de organizarea alegerilor.

Turismul a avut de suferit din cauza revolutiei din 2011, amatorii de vacante exotice evitand aceasta tara. Lucrurile au inceput sa se schimbe in 2012, cand noua putere a decis sa investeasca mai mult in promovarea turistica.

La Cluj-Napoca, au ajuns prim-consulul Ambasadei Tunisiei la Bucuresti, Khaled Sehili, si directorul adjunct al Oficiului National de Turism din Tunisia, Leith Ben Zakour, ajutati de directorul general al Kartago Tours, Souani Haithem, pentru a le explica clujenilor ca aceasta destinatie este una sigura.

Stiri de Cluj i-a invitat pe toti trei in emisiunea de joi seara, 24 mai, de la ora 19.00, pentru a dezbate acest subiect si pentru a vedea cum vrea o tara cu 11 milioane de locuitori sa atraga pe an zeci de mii de turisti numai din Romania.

Comentarii Facebook