Robbie Williams renunță la muzică? Artistul și-a anunțat fanii că își schimbă profesia VIDEO



Starul britanic Robbie Williams a făcut un anunț care i-a luat total prin surprindere pe fanii săi. Acesta le-a transmis, printr-un clip pe care l-a postat pe YouTube că ”s-a plictisit” să mai fie vedetă pop și că vrea să își schimbe cariera.

Fiind îndrăgostit de Germania, britanicul a anunțat că vrea să se mute în această țară și să aibă ”pentru prima dată” o slubă adevărată.

Iubesc Germania. Mereu am iubit-o și o voi iubi mereu și ca să fiu sincer am cam început să mă plictisesc de a fi rockstar/vedetă pop. Am fost foarte norocos, am avut o carieră uimitoare, dar vreau să fac ceva diferit. Vreau să fac ceva diferit care să implice să trăiesc în Germania și vreau o slujbă adevărată, pentru prima oară. Sunt tată acum și consider că ar fi corect să am una”, a explicat Robbie Williams într-un clip postat pe canalul său oficial de YouTube.

Acesta s-a și gândit ce carieră ar putea urma, precizând că și-ar fi dorit să fie fotbalist.

M-am gândit la opțiunile mele, la ce slujbă aș putea avea. M-am gândit poate să joc fotbal în Germania, dar sunt prea bătrân. M-am gândit să intru în industria modei în Germania, dar sunt prea gras. Apoi m-am gândit, Germania are mașini uimitoare”, a mai spus artistul.

Totuși, anunțul nu a fost confirmat încă oficial de cître reprezentanții artistului, existând posibilitatea ca acest clip să fie o ”farsă” pe care le-a jucat-o fanilor săi, mai ales ținând cont de meseriile pe care și le-a ales.

Comentarii Facebook