Ricky Martin, homosexual?

O stire de ultima ora anunta pe toate agentiile de presa, inclusiv Mediafax, ca Ricky Martin a recunoscut pe site-ul sau oficial www.rickymartin.com ca este homosexual. "Sunt mandru ca sunt un homosexual norocos", ar fi declarat cantaretul. Site-ul nu este insa functional. Cantaretul in varsta de 38 de ani este tata de gemeni si este adulat de milioane de femei din toata lumea.

 

Decizia de a-si face publica orientarea sexuala este considerata de Ricky Martin un moment important din viata lui si ca secretul de a fi homosexual a devenit o povara din ce in ce mai mare odata cu trecerea timpului.

 

Cei doi baieti gemeni ai cantaretului au fost nascuti in 2008 de o mama purtatoare, iar Ricky Martin spune ca si datorita lor a luat decizia de a nu mai trai in minciuna.

 

"Sa continuu sa traiesc asa cum am facut-o pana azi ar intina stralucirea care marcheaza nasterea acestor copii. Destul. Trebuie ca acest lucru să se schimbe (...) Astazi este ziua mea, ora mea, momentul meu", a scris Ricky Martin.


 Ricky Martin nu a spus nimic despre acest lucru pana acum intrucat cei apropiati i-au spus ca asta ii va afecta cariera.

 

site-ul www.rickymartin.com, nu este, insa, accesibil, fiind in mentenanta, asa ca informatia nu poate fi verificata.

Comentarii Facebook