George Michael a facut sex pe bani cu 6 romani care si-au oferit serviciile pentru site-ul www.gayromeo.com

Informatia a fost dezvaluita de Libertatea, dupa ce reporterii codianului au stat de vorba cu unul dintre administratorii celui mai popular site pentru homosexuali din lume.

 

Viata lui George Michael a ajuns din nou pe prima pagina a ziarelor din Regat, dupa ce cantaretul a fost surprins pe un iacht alaturi de un gigolo din Cehia.

 

In utlimul timp tot mai multe informatii apar despre preferinta cantaretului britanic George Michael pentru sex cu necunoscuti. Ultima acum, vine din partea lui Frank Breton, un homosexual englez stabilit la Amsterdam, care administreza site-ul www.gayromeo.com.

 

"George Michael a solicitat de multe ori favoruri sexuale de la romanii care si-au oferit serviciile pe site-ul nostru. Sase dintre ei s-au intalnit cu starul si la Amsterdam, in Olanda, dar si in alte locatii de vacanta din Europa. Baietii din Romania sunt mai ieftini si nu sunt foarte pretentiosi. Cer intre 300 şi 1.000 de euro pentru o intalnire amoroasa. Romanii sunt stabiliti in Amsterdam si sunt oricand gata de actiune”, a declarat Frank Breton pentru reporterii de la Libertatea.

 

Comentarii Facebook