Revelionul 2017-2018 te întampină cu servicii de înaltă calitate la hotelul Calista Luxury Resort 5* din Belek (P)



Antalya,capitala turistica a tarii, denumita si „Riviera turceasca” este cea mai mare statiune de pe litoralul mediteranean. Aceasta dispune de un numar mare de hoteluri la diferite tarife, inclusiv hoteluri de lux. Fiind situata in mijlocul unui peisaj cu multe contraste, Antalya-cea mai renumita statiune de vacanta din Turcia, este un oras frumos, cu bulevarde umbrite si parcuri inverzite, cu litoral excelent.

Belek se afla la 30 km departare Antalya, aici se pot vedea unele dintre cele mai luxoase hoteluri de pe litoralul tarii. Combinatia excelenta intre mare, plaje cu nisip si paduri de brazi, atrage oaspeti din intreaga lume.
Petrece-ti un Revelion de neuitat la Calista Luxury Resort 5*, sejurul perfect este dat de eleganta, confortul si siguranta serviciilor oferite turistilor.

Hotelul este unic prin arhitectura sa si prin design-ul interior totodata prin conceptul A la carte all inclusive, servicii personale pentru clienti, produse alimentare si bauturi de inalta calitate, divertisment pentru copii dar si pentru adulti.

 



Programul de Revelion este urmatorul:

30.12.2017

-Yoga & Pilates Studio Workout cu antrenor personal,
-Piano Recital in lobby,
-Concert FAYDEE,
-Neon Party - TONE 2 Dj Performance,
-Gogo & Dance Shows.

31.12.2017

-Piano Recital in lobby,
-New Year Cocktail,
-New Year Gala Dinner
-Iskender Payda &Orchestra,
-Belly Dance Show,
-Classic Latine Dance Show
-Pyro Vision & Spectacol de artificii,
-Lazer Show,
-New Year Greeting Under The Snow - Terrace Bar,
-Muzica live dupa miezul noptii,
-Angel & Devil Party With Dj Cem Akay,
-Dance Shows si multe alte surprize.


01.01.2018

-Gustare de Anul Nou,
-Yoga & Pilates Studio Workout cu antrenor personal,
-Piano Recital si muzica live Chillout in lobby,
-Dance Of The World Show,
-"Retro Party" cu Dj Bobo.

02.01.2018

-Yoga & Pilates Studio Workout cu antrenor personal,
-Recital Jazz in lobby,
-TONE 2 Dj Performance - Jazz Bar,
-Go-Go Dancers.

De asemenea clubul pentru copii din incinta complexului va pune la dispozitie petereceri speciale, turnee, competitii “Calista are talent”, spectacol cu baloane, magie, turneul Nerf, discoteca pentru copii, activitati creative, filme speciale in cinema si multe alte surprize.

Ce putem face?

Rasfatati-va cu tratamente speciale la Callos SPA Center!

Calista Luxury Resort promite o vacanta perfecta in mijlocul arhitecturii moderne si luxului contemporan, a apei limpezi a Marii Mediterane si a sunetelor linistitoare ale naturii. Centrul de spa Callos de la Calista Luxury Resort invita toti oaspetii care cauta odihna, relaxare si intinerire pentru a se bucura de o revitalizare absoluta.
Accentuata cu elemente distincte asiatice care reflecta aerul mistic al Orientului Indepartat, centrul de 3500 m² cu doua etaje a oferit recurs senzorial si satisfactie clientilor de la infiintarea sa in 2007.
Clasic, Medical, Ayurvedic, Balinese, Thai, Reflexologie, Shiatsu, Aromaterapie si masaj cu pietre vulcanice, aplicate de terapeuti Marocani, Turci si Rusi, va puteti bucura de placerea si calmul petrecut in vacanta.

Cei care doresc sa ramana energici cauta solutiile cele mai recente cu cele mai cunoscute concepte japoneze de cosmetice japoneze FORLE'D concepute pentru femei si barbati; ingrijirea corpului cu CACI si branduri LPG care ofera rezultate rapide pentru programele de slabire si fitness, Detox, Anti-Aging, tratamente de celulita si ritualuri traditionale de baie turceasca.
In plus fata de aceste facilitati, cum ar fi o sauna, un jacuzzi, o baie de aburi, o piscina interioara, un salon de coafura si unghii, Callos SPA Center ofera privilegii "VIP SPA" cu jacuzzi special, sauna, dus si programe de masaj.

Callos SPA Center, care si-a dezvoltat propriul "concept SPA pentru copii" din 2010, ii intampina pe oaspetii cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani sa se bucure de produse ecologice si de terapeuti educati.

 





Excursii optionale

Aquarium- atat adultii cat si copii vor fi fascinati de speciile de pesti, corali si alte vietati, traversand aquariumul printr-un tub de sticla. Senzatia va fi pe masura.

Alanya - un oras mic situat intr-un golf pitoresc, protejat de o cetate veche cladita de sultanul Ala ad-Din Kay-Kubad. Dupa ce orasul a servit ca baza pentru piratii Cilicieni, intr-o scurta plimbare cu barca se poate admira plaja Cleopatra - una dintre cele mai largi plaje de pe coasta Antalyei. De asemenea, din Turnul din Alanya turistii au vedere panoramica asupra intregului oras.

 



Kekova si Myrain Lycia - turul incepe cu o plimbare pe yacht la frumoasa insula Kekova, puteti vedea ruinele orasului antic Kekova si Simena, care au alunecat in apa, ca urmare a cutremurului. Masa de pranz se serveste intr-un sat de pescari, dupa care turistii merg cu autobuzul la Myra Lycia care in primul mileniu a fost capitala lumii. Lycia - o tara mica, dar independenta. Lycians, mai presus de toate arata o arta a arhitecturii,in special constructia de morminte. Ei au incercat sa-si ingroape mortii intr-o pozitie verticala (pentru a le facilita cat mai usor calea spre cer) si pana in prezent au ajuns la un numar uimitor de morminte in timpul persecutiei romane. A existat o manastire a carui Staret a fost Sf. Nicolae. Arheologii au gasit intr-o biserica care apartine aceastei perioade un sarcofag in care se presupune ca este ingropat Sf. Nicolae.

Tariful este 390 euro / persoana, all inclusive a la carte, nu este inclus transportul la destinatie.

Pentru a petrece un Revelion luxos si elegant te asteptam la hotelul Calista Luxury Resort. Pentru mai multe detalii apeleaza la agentia de
turism Alis Holidays.





Comentarii Facebook