”Regele videochatului din Dărmănești” i-a cerut ajutorul lui Nelson Mondialu, ajuns la sapă de lemn


Ajuns sărac lipit pământului, ”Regele videochatului din Dărmănești” a apelat la Nelson Mondialu pentru ajutor.

Silviu, ”Regele videochatului din Dărmănești”, a fost vedetă video chat, dar de când a fost părăsit de parteneră nu mai face niciun ban și s-a angajat zilier. 

Ce să fac, le-am cerut ajutorul. I-am rugat să-mi găsească un regizor de filme pentru adulți, să mă pună în legătură cu cineva din domeniu, dacă ei cunosc. Mihai Trăistariu mi-a spus că îi pare rău, nici nu se ocupă cu asta, nici nu cunoaște. Iar Nelson Mondialu nu mi-a răspuns încă la solicitare. Eu le mulțumesc oricum. Sper să am noroc până la urmă”, a dezvăluit Roman, pentru cancan.ro.

Spre finalul anului trecut, Silviu avea să apeleze la două nume cunoscute din showbiz-ul românesc, Mihai Trăstariu și Nelson Mondialu!

Ce să fac, le-am cerut ajutorul. I-am rugat să-mi găsească un regizor de filme pentru adulți, să mă pună în legătură cu cineva din domeniu, dacă ei cunosc. Mihai Trăistariu mi-a spus că îi pare rău, nici nu se ocupă cu asta, nici nu cunoaște. Iar Nelson Mondialu nu mi-a răspuns încă la solicitare. Eu le mulțumesc oricum. Sper să am noroc până la urmă”, a dezvăluit Roman.

Făceam și 500, 600, 700 de lei într-o oră eu și fata aia cu care eram. Nici nu mai știu câți bani aveam. Curgeau pe card. Aveam carduri peste tot, scoteam în neștire, cheltuiam în neștire.

Spărgeam zeci de mii pe zi, azi muncesc pe 100 de lei. Nu mă interesa. Banii veneau și erau mulți. Ea, fata cu care eu făceam videochat, era foarte frumoasă, atrăgea, mulți se uitau după ea.

Un italian ne-a spus că ne dă 250 de euro numai ca ea sa-mi facă… Spunea italianul, te rog frumos, nu vrei să i-o … Ea îi răspundea că da, dar în privat, nu public. Și ne duceam în privat și se rezolva.

Sau un american… Ce a fost și cu ăla! Voia să vadă cum face altfel de sex. Și ea era hoață, îl amâna, l-a tot dus așa vreo câteva zile. El băga banii, până la urmă a văzut ce a vrut, l-a costat 400 de dolari, așa, câteva minute. Se rugau bărbații de ea să facă aia, aia și plăteau bine”, a povestit Silviu.

De când m-am lăsat stau acasă. Muncesc pe unde prind, pentru că mie nu mi-e rușine de muncă, fac treabă la cine are nevoie. Dar nu vreau să rămân la stadiul ăsta, vreau să devin actor de filme porno. Și știu că voi reuși. Trebuie să mă audă cineva, un regizor, un actor de astfel de filme. Mie mi-a fost greu întotdeauna în viață, dar mereu am reușit. Și acum voi reuși”, a mai spus cel poreclit ”Regele videochatului din Dărmănești”.

Comentarii Facebook