Reduceri de pana la 90%, in Cluj, exclusiv on-line! FunDeal te trimite ieftin la restaurante, concerte, centre spa si multe altele! (P)

 Vreti sa va faceti o rezervare la un restaurant, centru spa, club sau concert? Este mult mai ieftin daca va achizitionati on line un cupon de reduceri. O multime de deal-uri spectaculoase se lanseaza pe site-uri precum fundeal.ro.

Fundeal. ro s-a lansat acum si in Cluj si in doar o saptamana peste sase sute de oameni au beneficiat deja de acces la patinoar pentru doar 1 leu. Si serviciile oferite pana acum s-au bucurat de un adevarat succes in randul clujenilor, fiind la un pret extrem de avantajos: 16,5 lei pentru un pachet complet de coafare: spalat, tuns, coafat special si pensat, oferte la cabinete stomatologice (3 sedinte cavitatie + bonus 10% discount pentru un abonament personalizat de 20 sedinte la 96 lei; detartraj ultrasunete , periaj profesional + consultatie 48 lei), discounturi pentru evenimente (4 lei biletul de intrare la evenimentul de Valentine?s Day din Clubul Ring + 1 shot de Tequila gratis. ).

Cum functioneaza?

De la inceput este bine sa stiti ca nu pierdeti nimic daca veti achiziona cupoane de reduceri! Veti avea doar avantajul de a cumpara produse si servicii  mai ieftine decat pretul lor pe piata. Sistemul este avantajos atat pentru clientii finali, care beneficiaza de discounturi intre 50 si 90%, cat si pentru companiile locale. Site-ul de reduceri lanseaza o oferta speciala pentru un produs sau serviciu si este necesar un numar minim de cumparatori pentru activarea ofertei. Odata achizitionate ofertele si acumulat numarul minim de achizitii necesar pentru activarea acestora, clientii primesc un voucher pentru consumarea serviciului. Iar in cazul in care ofertele nu se activeaza (daca nu au fost suficienti cumparatori), primiti toti banii inapoi. Si firmele locale sunt avantajate de acest sistem, intrucat ele primesc valuri de clienti noi, care beneficiaza de un discount de grup.

Sistemul deal-urilor on line are suces mai ales in randul persoanelor tinere cu varsta cuprinsa intre 18 si 34 ani, cu studii medii  si superioare, posesoare de card de credit/debit. Acesta este, de altfel, un  target slab receptiv la modalitatile traditionale de promovare, foarte activ pe Internet si in cautare de solutii eficiente si rapide pentru imbunatatirea standardului de viata.

Din Statele Unite pana la Cluj!

Conceptul de deal-uri a aparut in Statele Unite in 2008. In Romania a inceput sa ia amploare abia la sfarsitul anului trecut, in prezent existand aproximativ 30 de jucatori locali. Cei mai multi au, insa, oferte in Bucuresti. Clujul vine din urma, doar in ultimele doua saptamani lansandu-se doua site-uri ale principalilor competitori locali de pe aceasta piata.

 

"Suntem foarte entuziasmati de lansarea FunDeal in Cluj,  unde vedem foarte mult potential in a egala piata din Bucuresti. Ca urmare a succesului inregistrat de la lansarea FunDeal in septembrie 2010 am primit foarte multe cereri atat din partea consumatorilor cat si din partea diferitelor business-uri din Cluj. 

 

 

Prietenilor nostri din Cluj le promitem oferte atractive cu discounturi uimitoare, iar partenerilor FunDeal le venim in intampinare cu instrumente alternative de marketing on-line. Este din ce in ce mai evident ca in ziua de azi un business trebuie sa cunoasca promovarea pe motoarele de cautare, social media si expunere targetata pe site-uri locale".,  a declarat pentru Stiri de Cluj.ro,  Roberto Lazarov, Fundeal.ro

 

 

Concursuri on line cu premii spectaculoase


Odata ce sunteti inrolati in sistem, veti afla in fiecare zi care sunt cele mai bune oferte din Cluj. De asemenea, fundeal.ro va lansa si o multime de concursuri on line  cu premii spectaculoase (bani, iPad-uri, bilete la concerte, smartphone-uri si multe alte).

 

 

Ati inceput sa urmariti ofertele din Cluj? Care vi s-au parut cele mai potrivite pentru petrecerea timpului liber in orasul nostru?

 

Comentarii Facebook