Miercuri 24 Aprilie

Răzvan Simion a vorbit despre divorț, după patru ani: Sunt relaţii care ard repede


Răzvan Simion a vorbit despre divorțul de Diana, fosta lui soție, după patru ani de la despărțire.

Când a fost întrebat la Xtra Night Show dacă l-au afectat declaraţiile pe care soţia sa le-a făcut la scurt timp după divorţ, Răzvan a răspuns că: ”Nici nu le mai citeam, oricum era foarte greu să discern ce s-a zis, ce s-a “umflat”, nu m-am ambalat . Am înţeles şi supărarea ei, n-am răspuns… cred că n-am răspuns niciodată! (…)Sunt relaţii care ard repede, sunt relaţii care ard repede, dar care stau pe făgaşul ăsta un timp! S-au terminat lemnele din sobă”.

Lidia, 25 de ani, şi Răzvan Simion, 38 de ani, și=au oficializat relația acum 3 ani, dar părinţii tinerei nu l-au cunoscut pe prezentatorul matinalului de la Antena 1. Lidia provine dintr-o familie penticostală, iar tatăl preot al artistei are un set de reguli peste care nimeni nu trece.

Părinţii mei încă nu l-au cunoscut pe Răzvan, dar fraţii mei, da”, a povestit solista pentru cel mai nou număr al revistei “Taifasuri”. „La noi este tradiţie ca, doar atunci când sunt planuri de nuntă, să fie prezentat părinţilor partenerul de viaţă. Aşa s-a întâmplat în toate cazurile, la fraţii sau la surorile mele. Doar când a fost vorba despre cerut de la părinți şi au fost intenţii serioase, doar atunci mama şi tata s-au cunoscut cu viitorul ginere sau noră”, a spus aceasta.

Cei doi au făcut o nuntă de probă, anul trecut, în Maldive, unde Lidia a îmbrăcat rochia de mireasă.

Comentarii Facebook